Woningbouwprojecten

Algemeen

Net als in veel andere plaatsen in Nederland, is er ook in de gemeente Epe een grote behoefte aan woningen. Gemeente Epe wil de woningnood aanpakken door meer betaalbare woningen te bouwen. Op deze pagina leest u met welke woningbouwprojecten we op dit moment bezig zijn. Dit overzicht is niet compleet. Wilt u meer weten, neem dan contact op met de gemeente.

't Slath

Er worden plannen gemaakt om in 't Slath ongeveer 250 woningen te bouwen. Het gebied ligt aan de noordoostkant van de kern Epe, tussen de Brinkgreverweg, Dijkhuizerweg en Lange Veenteweg. Belangrijk is dat de nieuwe woningen passen in het aantrekkelijke landschap.

Meer informatie over 't Slath

Oosterhof Zuid

Aan de rand van Vaassen, aan de zuidkant van de wijk Oosterhof, worden 83 woningen gebouwd. Het gaat om huur- en koopwoningen. Er komen ook 4 vrije kavels in de verkoop.

Meer informatie over Oosterhof Zuid

Zuukerenk

Er worden plannen gemaakt om in Zuukerenk ongeveer 450 woningen te laten ontwikkelen. Het gebied waar de woningen komen, grenst aan de wijk Vegtelarij. Het ligt tussen de Meent, de N309 en het bedrijventerrein Kweekweg. Er wordt rekening gehouden met het landschap, het milieu en de toegankelijkheid van het gebied.

Meer informatie over Zuukerenk