Uitkering

Gemeente Epe werkt voor werk, inkomen en uitkering samen met gemeente Apeldoorn. Met deze samenwerking hebben we nog meer kennis in huis om u te helpen in uw zoektocht naar inkomen uit werk. Het Stadhuis in Apeldoorn is dé plek waar alles over werk en inkomen voor inwoners en ondernemers bij elkaar komt.

Een uitkering vraagt u aan bij gemeente Apeldoorn. Een bijstandsuitkering bijvoorbeeld. Of de Inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte werkloze werknemers (de IOAW). Ook voor alle andere vragen over uw uitkering, werk en inkomen kunt u in Apeldoorn terecht.

Wat u moet weten

  • Wilt u zich verder ontwikkelen, een vak leren of oefenen met de Nederlandse taal? Dan is een werkervaringsplek misschien iets voor u. Werkervaringsplekken zijn plekken waar u terecht kunt als u een afstand hebt tot de arbeidsmarkt. Een werkervaringsplek geeft u de mogelijkheid om weer te gaan werken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met gemeente Epe.
  • Bekijk het verhaal van Pepijn om een indruk te krijgen van hoe een werkervaringsplek hem heeft geholpen om weer aan het werk te komen.