Werkzaamheden Hoofdweg Emst hebben gevolgen voor het openbaar vervoer

Vanaf 29 april tot en met 7 juni 2024 vinden er werkzaamheden plaats op de Hoofdweg in Emst. Er worden onder andere aanpassingen gedaan aan de kruising Hanendorperweg en Hezeplein. Dit heeft gevolgen voor het openbaar vervoer.

Buslijn 304 gaat over A50

Buslijn 304 (Apeldoorn-Zwolle) kan door de werkzaamheden niet de normale route rijden. De bus rijdt tijdens de werkzaamheden over de A50 en rijdt dus niet via Emst. Daarmee komen de volgende bushaltes op de route te vervallen: Handelsebrug , Hezeplein  en Oranjeweg.

Tijdelijke haltes

Om ervoor te zorgen dat u toch met het openbaar vervoer richting Apeldoorn en Zwolle kunt, is er een tijdelijke halte bij de rotonde Eekterweg/Emsterweg in Emst. Ook kunt u gebruik maken van de bestaande halte Klaarbeek in Epe. Kijk op www.RRReis.nl voor de actuele bustijden. 

Optie voor taxivervoer

Is het voor u niet mogelijk om bij de bushalte Klaarbeek of de tijdelijke bushalte bij de rotonde Eekterweg/Emsterweg te komen? Dan kunt gebruik maken van een taxi vanaf uw huis naar de bushalte en vanaf de bushalte terug naar huis. U hoeft hiervoor niet te betalen. 

U kunt voor een taxi bellen met Van der Beld Personenvervoer via 0578 - 691 887

  • In de daluren tussen 10.00 en 14.00 uur kunt kort van tevoren bellen voor een taxi. 
  • Buiten de daluren dient u 2 dagen van tevoren te bellen met de taxi. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de directievoerder namens de gemeente Epe: Stefan van der Ham via s.vanderham@anacon-infra.nl of bel via 14 0578.

Busvervoer tijdens werkzaamheden aan de Hoofdweg in Emst