Nieuwsoverzicht

Nieuws

 • Onderzoek: waar staat je gemeente?

  Als gemeente vinden wij het belangrijk om te weten hoe u als inwoner denkt over onze gemeente. Doet u mee aan ons onderzoek? Uw mening is belangrijk.

 • Gemeenteraad vergadert op 14 december

  De gemeenteraad vergadert op donderdag 14 december. Op de agenda staan o.a. voorstellen ter voorbereiding op de invoering van de Omgevingswet.

 • Genomineerden ‘Sportprijs Epe’ en ‘Heel Epe Beweegt-prijs’ bekend

  De afgelopen weken kon u een inwoner, sportteam of sportinitiatief voordragen voor de ‘Sportprijs Epe’ en de ‘Heel Epe beweegt-prijs’. Uit alle aanmeldingen heeft de jury per prijs drie sporters of teams geselecteerd. U kunt tot en met 18 december 2023 stemmen op uw favoriet.

 • Nieuwe duurzame auto voor gemeentelijke handhavers

  In de gemeente Epe rijden de boa’s sinds kort in een nieuwe, elektrische en herkenbare auto. De nieuwe duurzame auto is herkenbaar door gebruik van de landelijke stijl voor boa voertuigen

 • Doe mee aan het sport- en beweegonderzoek

  Gemeente Epe wil graag weten hoeveel en welke sporten u doet in Epe. Daarom heeft de gemeente Epe het Mulier Instituut gevraagd om een onderzoek te doen. U kunt ons helpen door een online vragenlijst in te vullen.

 • Data cursus Politiek Actief bekend

  De data waarop de cursus Politiek Actief in de gemeente Epe gehouden gaat worden, zijn bekend. De cursus is voor inwoners van de gemeente Epe die meer willen weten over de lokale politiek, of erover denken om zelf politiek actief te worden.

 • Inloopspreekuur collectieve zorgverzekering

  Gemeente Epe vindt het belangrijk dat inwoners met een lager inkomen goed verzekerd zijn. Daarom biedt de gemeente samen met zorgverzekeraar Zilveren Kruis een collectieve zorgverzekering aan.

 • Was & Strijk Service in Epe

  Lukt het wassen en strijken u niet (meer) zelf, of hebt u er geen tijd voor? En wilt u wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is de Was & Strijk Service er voor u.

RSS feed Nieuws

RSS feed Nieuws