Nieuwsoverzicht

Nieuws

 • Help mee met uw AED!

  Bij een hartstilstand telt elke minuut. Door te zorgen voor voldoende beschikbare AED’s, op de juiste plekken, kunnen mensen met een hartstilstand snel de juiste hulp krijgen.

 • 12,5 jarig jubileum van het Centrum voor Jeugd en Gezin

  De wethouders van de gemeente Epe feliciteren het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) met haar 12,5-jarig jubileum. Het CJG is dé plek waar ouders terechtkunnen met vragen over de gezondheid, ontwikkeling en opvoeding van hun kinderen.

 • Inloopavond nieuwbouw RSG N.O. – Veluwe

  In 2024 wordt RSG N.O. - Veluwe verbouwd en uitgebreid. Om u bij te praten over dit project, nodigt de RSG N.O. – Veluwe u uit voor een inloopavond op dinsdag 26 september 2023.

 • Doe ook mee met beplantingsproject Emst in het Groen

  Inwoners van Emst kunnen meehelpen om de biodiversiteit in het buitengebied van Emst te versterken. Op woensdag 4 oktober 2023 organiseren de gemeente Epe en Stichting Landschapsbeheer Gelderland een inspiratieavond.

 • Helpt u ons mee om ons erfgoed te behouden?

  Gebouwen met een monumentenstatus worden beschermd. Helaas is dat voor jonger erfgoed niet het geval. De gemeente Epe vraagt u om objecten uit de periode 1965 tot 1990 aan te wijzen. Zo helpt u om ons erfgoed te behouden.

 • Maak kennis met de verhuiscoach!

  Als u 55 jaar of ouder bent, in een sociale huurwoning woont en graag zou willen verhuizen, dan kan de verhuiscoach voor u de perfecte oplossing zijn.

RSS feed Nieuws

RSS feed Nieuws