Nieuwsoverzicht

Nieuws

 • Werkzaamheden aan de Boshoekerweg

  Van 17 juli tot 26 juli is de Boshoekerweg afgesloten voor werkzaamheden om wateroverlast te verhelpen. Verkeer wordt omgeleid via Oene. De woningen blijven bereikbaar.

 • Uit de raad van donderdag 11 juli 2024

  De gemeenteraad van Epe vergaderde op donderdag 11 juli voor de laatste keer voor het zomerreces. In deze terugblik leest u wat er besproken en besloten is.

 • Aanmelden met uw telefoon bij een afspraak

  Maakt u vanaf 15 juli 2024 een afspraak bij de gemeente via mijnafspraakmaken.nl, dan hoeft u zich bij binnenkomst voor de afspraak niet meer aan te melden bij de receptie.

 • Gemeenteraad vergadert op donderdag 11 juli

  De gemeenteraad vergadert op donderdag 11 juli. Op de agenda staan o.a. het initiatiefvoorstel Jongerenparticipatie en het actualiseren van het integraal huisvestingsplan onderwijs.

 • Verduurzamen: Jong geleerd, oud gedaan!

  Zes weken lang stond het thema duurzaamheid centraal in groep 7 en 8 van basisschool De Sprenge in Vaassen. Zo onderzochten hoe ze op een duurzame manier energie kunnen opwekken en welke mogelijkheden er zijn om woningen van het aardgas af te halen.

 • Herkenningsteken voor beschermde graven KNIL-veteranen

  Op initiatief van de Molukse gemeenschap in Vaassen heeft de gemeenteraad in 2022 besloten om de graven van KNIL-veteranen een bijzondere status te geven, als erkenning voor hun bijdrage aan de Nederlandse geschiedenis. In de gemeente Epe krijgen deze graven een herkenningsteken.

 • ‘Wandeling van de week’ met burgemeester Tom Horn

  Journalist Dennis Dekker interviewt in zijn rubriek ‘Wandeling van de week’ inspirerende mensen die iets over hun onderscheidende visie, eigenaardige passies, bijzondere dromen of andere persoonlijke ervaringen vertellen. Afgelopen week interviewde hij burgemeester Tom Horn.

 • Bewonersinitiatief leidt tot nieuw speelplein in Vaassen

  Een bewonersinitiatief heeft geleid tot de vernieuwing van een speelplein in Vaassen. Het project is dankzij de samenwerking van bewoners en organisaties nu van start gegaan, met de hoop dat dit initiatief als voorbeeld dient voor toekomstige projecten.

RSS feed Nieuws

RSS feed Nieuws