Nieuwsoverzicht

Nieuws

 • Gemeenteraad vergadert op donderdag 20 juni

  De gemeenteraad vergadert op donderdag 20 juni. Er wordt o.a. over de Perspectiefnota 2025-2028 een besluit genomen.  Kom langs in het gemeentehuis of kijk thuis mee.

 • Fietspad Vegtelarij afgesloten

  Vanaf maandag 17 juni t/m vrijdag 19 juli voeren we onderhoudswerkzaamheden uit aan het fietspad Vegtelarij, vanaf de Allendelaan t/m de Zuukerweg. Van 8 juli t/m 19 juli verbeteren we ook de fietsoversteek aan tussen het kruispunt Allendelaan en de Vegtelarijweg. Deze delen van het fietspad zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten.

 • Uitnodiging inloopavond De Wieken

  We doen onderzoek naar de toekomst van De Wieken. Op woensdag 26 juni organiseren we een inloopavond waar bezoekers hun ideeën en zorgen kunnen delen.

 • Willem en Carla: wij zijn energiepositief!

  Als je samen met Willem en Carla uit Oene over hun erf loopt, val je van de ene verbazing in de andere. Hun prachtige boerderij met rieten dak is helemaal energiezuinig.

 • Wegwerkzaamheden aankomende weken

  In de komende weken vinden verschillende werkzaamheden plaats in de gemeente Epe. Wij geven in dit artikel een overzicht van de werkzaamheden die komende weken in gemeente Epe plaatsvinden.

RSS feed Nieuws

RSS feed Nieuws