Uittreksel Basisregistratie Personen

U kunt een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) als bewijs van inschrijving aanvragen. Het bewijst dat u in Epe woont. U ontvangt het afschrift of uittreksel binnen 2 werkdagen nadat u het online hebt aangevraagd. Tijdens een afspraak in het gemeentehuis krijgt u het meteen mee.

Wat u moet weten

Op de standaardversie van het uittreksel staan uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. Als u niet zeker welke versie van het uittreksel BRP u nodig hebt, dan kunt u meer informatie krijgen door een mail sturen naar burgerzaken@epe.nl. Of door op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur te bellen naar 14 0578.

Uittreksel aanvragen

U kunt het uittreksel aanvragen voor:

  • uzelf
  • uw kind of een kind waarover u gezag hebt, dat geen DigiD heeft

Mail naar burgerzaken@epe.nl als u iemand wilt machtigen om voor u een uittreksel BRP aan te vragen.

Meenemen of toevoegen

Online aanvragen

  • uw DigiD
  • uw gegevens voor internetbankieren

In het gemeentehuis aanvragen

  • een geldig identiteitsbewijs
  • uw bankpas. U betaalt meteen bij de aanvraag

Kosten

Het uittreksel kost € 10,80.

Als achteraf blijkt dat u het uittreksel niet nodig hebt of dat u een verkeerd uittreksel hebt aangevraagd, dan kunnen wij de kosten helaas niet terugbetalen.

Wonend in het buitenland

Als u niet meer bij een Nederlandse gemeente staat ingeschreven, staan uw persoonsgegevens in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI). Een uittreksel hiervan vraagt u aan bij één van de RNI loketgemeenten. Een uittreksel uit de RNI kunt u in verschillende talen aanvragen.