Werken voor Epe

Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Jij kunt ons hierbij helpen.

Gemeente Epe heeft 33.000 inwoners en ruim 200 betrokken collega’s. De sfeer is informeel, de communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. Er zijn tal van mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen. Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Bij gemeente Epe kies je voor een baan die er écht toe doet.

In de gemeente Epe woon, werk en leef je met veel voldoening. De gemeente Epe is een recreatie gemeente met veel natuurschoon en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. De Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, de heide en het IJssellandschap geven de gemeente een uniek karakter.

Vacatures en stages

Op deze pagina vind je alle actuele vacatures van de gemeente Epe. Wil je meer weten over de vacature of direct solliciteren? Klik dan op de link.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten

 Staat jouw ideale baan of stage niet bij onze openstaande vacatures? Maar spreekt onze gemeente je wel aan én wil jij bijdragen aan een nog mooier en duurzamer Epe? Dan horen we graag van je! Stuur ons een open sollicitatie via hrmepe@epe.nl met daarin je cv, motivatie, gewenst aantal uren en een beschrijving van jouw ideale baan. Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging van jouw open sollicitatie. Door ons te mailen ga je akkoord met het bewaren van jouw gegevens in portefeuille voor maximaal een jaar. Daarna worden je gegevens verwijderd.

Vacatures

 • Beleidsmedewerker Natuur en Landschap

  Openingsdatum
  18 november 2022
  Sluitingsdatum
  06 december 2022

  Als beleidsmedewerker Natuur en Landschap ben jij degene die deze groene gemeente groen houdt en waar mogelijk groener, ecologischer en klimaatbestendiger.

 • Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

  Openingsdatum
  16 november 2022
  Sluitingsdatum
  11 december 2022

  Als BOA zorg jij voor een fijne leefomgeving in de gemeente Epe. Jij bent het visitekaartje van onze mooie en groene gemeente.

 • Medewerker geo-informatie

  Openingsdatum
  10 november 2022
  Sluitingsdatum
  3 januari 2022

  Als medewerker geo-informatie zorg je ervoor dat onze geo-informatie op orde is en steeds meer toegevoegde waarde heeft voor onze gemeente. Jij houdt de geo-registraties minimaal zo goed als ze nu zijn en maakt ze nog net wat beter.