Werken voor Epe

Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Jij kunt ons hierbij helpen.

Gemeente Epe heeft 33.000 inwoners en ruim 200 betrokken collega’s. De sfeer is informeel, de communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. Er zijn tal van mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen. Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Bij gemeente Epe kies je voor een baan die er écht toe doet.

In de gemeente Epe woon, werk en leef je met veel voldoening. De gemeente Epe is een recreatie gemeente met veel natuurschoon en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. De Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, de heide en het IJssellandschap geven de gemeente een uniek karakter.

Vacatures en stages

Op deze pagina vind je alle actuele vacatures van de gemeente Epe. Wil je meer weten over de vacature of direct solliciteren? Klik dan op de link.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten

 Staat jouw ideale baan of stage niet bij onze openstaande vacatures? Maar spreekt onze gemeente je wel aan én wil jij bijdragen aan een nog mooier en duurzamer Epe? Dan horen we graag van je! Stuur ons een open sollicitatie via hrmepe@epe.nl met daarin je cv, motivatie, gewenst aantal uren en een beschrijving van jouw ideale baan. Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging van jouw open sollicitatie. Door ons te mailen ga je akkoord met het bewaren van jouw gegevens in portefeuille voor maximaal een jaar. Daarna worden je gegevens verwijderd.

Kom je bij ons op de koffie?

Twijfel je nog óf je gaat solliciteren, maak dan gebruik van ons koffiemoment. Alle vragen die je hebt over de organisatie, de functie of de werkomgeving kan je stellen onder het genot van een kopje koffie of thee. Medewerkers van het team zijn hierbij aanwezig en kunnen je alles vertellen over de organisatie, functie en werkplek. Kom sfeerproeven bij gemeente Epe.

Het koffiemoment is op donderdagavond 30 maart van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan tot en met 28 maart via hrmepe@epe.nl. Liever online afspreken? Stuur ons dan ook een e-mail.

Vacatures

 • Senior Juridisch Adviseur

  Opleidingsniveau
  Wo
  Sluitingsdatum
  08 mei 2023

  Als Senior Juridisch Adviseur ben je een echte verbinder met daadkracht. Jij coacht en motiveert jouw collega's zodat zij zich volledig kunnen richten op optimale dienstverlening in de organisatie. Maar je staat zelf ook 'met de voeten in de klei', want je hebt ook inhoudelijke taken.

 • Beleidsontwikkelaar Onderwijs

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Sluitingsdatum
  24 april 2023

  Als Beleidsontwikkelaar Onderwijs werk je samen met de schoolbesturen en organisaties voor voorschoolse voorzieningen binnen de gemeente Epe. Loop jij warm voor het ontwikkelen van beleid op het gebied van onderwijs? Solliciteer dan gauw!

 • Secretaris Commissie Bezwaarschriften en Klachtencoördinator

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Sluitingsdatum
  02 april 2023

  Als Secretaris Commissie Bezwaarschriften en Klachtencoördinator coördineer je de behandeling van bezwaarschriften en bewaak je de voortgang ervan. Jij treedt makkelijk naar buiten en coördineert daarnaast ook klachten.

Werken bij gemeente Epe