Werken voor Epe

Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Jij kunt ons hierbij helpen.

Gemeente Epe heeft 33.000 inwoners en ruim 200 betrokken collega’s. De sfeer is informeel, de communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. Er zijn tal van mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen. Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Bij gemeente Epe kies je voor een baan die er écht toe doet.

In de gemeente Epe woon, werk en leef je met veel voldoening. De gemeente Epe is een recreatie gemeente met veel natuurschoon en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. De Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, de heide en het IJssellandschap geven de gemeente een uniek karakter.

Vacatures en stages

Op deze pagina vind je alle actuele vacatures van de gemeente Epe. Wil je meer weten over de vacature of direct solliciteren? Klik dan op de vacaturetitel.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten

Staat jouw ideale baan of stage niet bij onze openstaande vacatures? Maar spreekt onze gemeente je wel aan én wil jij bijdragen aan een nog mooier en duurzamer Epe? Dan horen we graag van je! Stuur ons een open sollicitatie via hrmepe@epe.nl met daarin je cv, motivatie, gewenst aantal uren en een beschrijving van jouw ideale baan. Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging van jouw open sollicitatie. Door ons te mailen ga je akkoord met het bewaren van jouw gegevens in portefeuille voor maximaal een jaar. Daarna worden je gegevens verwijderd.

Vacatures

 • Griffier

  Opleidingsniveau
  Wo
  Uren per week
  32 - 36
  Salarisindicatie
  € 5.631 - € 7.417
  Sluitingsdatum
  11 augustus 2024

  In deze functie kun jij ervoor zorgen dat de gemeenteraad en de griffie optimaal kunnen presteren. Je kunt je visie en je kennis volop inzetten en je hebt contact met inwoners, raadsleden en medewerkers. Dit is de functie waarin jij van betekenis kunt zijn!

 • Projectleider Infrastructuur

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Uren per week
  32 - 36
  Salarisindicatie
  € 3.895 - € 5.621
  Sluitingsdatum
  28 juli 2024

  Gemeente Epe zoekt een collega met een sterke betrokkenheid bij beleidstaken rond openbare verlichting én de drive om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van spraakmakende projecten.

 • Landschapsarchitect voor de Commissie Omgevingskwaliteit

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Uren per week
  Eens per 6 weken circa 2 uur
  Salarisindicatie
  € 96
  Sluitingsdatum
  28 juli 2024

  In deze functie draag je bij aan de ruimtelijke kwaliteit van onze prachtige omgeving en maak je deel uit van een toegewijde commissie dat zich inzet voor het behoud en de verbetering van ons erfgoed. Benieuwd hoe jij het verschil kan maken in Epe? Lees dan snel verder.

 • Voorzitter Commissie Omgevingskwaliteit

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Uren per week
  Eens per 6 weken circa 2 uur
  Salarisindicatie
  € 96
  Sluitingsdatum
  28 juli 2024

  Wil jij impact te hebben op de ruimtelijke kwaliteit en het erfgoed van Epe? Word dan onze Voorzitter van de Commissie Omgevingskwaliteit. Samen met een commissie van 6 gedreven deskundigen zet je je in voor de bescherming en verbetering van ons erfgoed.

Werken bij gemeente Epe