Werken voor Epe

Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Jij kunt ons hierbij helpen.

Gemeente Epe heeft 33.000 inwoners en ruim 200 betrokken collega’s. De sfeer is informeel, de communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. Er zijn tal van mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen. Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Bij gemeente Epe kies je voor een baan die er écht toe doet.

In de gemeente Epe woon, werk en leef je met veel voldoening. De gemeente Epe is een recreatie gemeente met veel natuurschoon en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. De Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, de heide en het IJssellandschap geven de gemeente een uniek karakter.

Vacatures en stages

Op deze pagina vind je alle actuele vacatures van de gemeente Epe. Wil je meer weten over de vacature of direct solliciteren? Klik dan op de link.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten

 Staat jouw ideale baan of stage niet bij onze openstaande vacatures? Maar spreekt onze gemeente je wel aan én wil jij bijdragen aan een nog mooier en duurzamer Epe? Dan horen we graag van je! Stuur ons een open sollicitatie via hrmepe@epe.nl met daarin je cv, motivatie, gewenst aantal uren en een beschrijving van jouw ideale baan. Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging van jouw open sollicitatie. Door ons te mailen ga je akkoord met het bewaren van jouw gegevens in portefeuille voor maximaal een jaar. Daarna worden je gegevens verwijderd.

Vacatures

 • Senior Vergunningverlener Omgevingswet/Wabo

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Sluitingsdatum
  30 juni 2023

  Ben jij een Senior Vergunningverlener Omgevingswet/Wabo die resultaat bereikt vanuit samenwerking en met aandacht voor onze inwoners? Kom dan in ons team werken!

 • Juridisch Adviseur

  Opleidingsniveau
  Wo
  Sluitingsdatum
  30 juni 2023

  Team VTH-V is op zoek naar een Juridisch Adviseur die gespecialiseerd is op het gebied van Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving. Je bouwt samen verder aan een nog mooier Epe!

 • Medewerker Geo-informatie

  Opleidingsniveau
  Mbo
  Sluitingsdatum
  01 juli 2023

  Vind jij het een uitdaging dat je collega's altijd over de juiste geo-data beschikken, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen? Dan is de functie van Medewerker Geo-informatie iets voor jou!

 • Adviseur Bedrijfsvoering

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Sluitingsdatum
  30 juni 2023

  Word jij blij van breed adviseren over financiële dilemma's én lever jij graag een bijdrage aan de producten van de planning- en controlcyclus? Dan ben jij de Adviseur Bedrijfsvoering die wij zoeken!

 • Projectleider Gebiedsontwikkeling

  Opleidingsniveau
  Hbo+
  Sluitingsdatum
  30 juni 2023

  Wij zoeken een collega die een passie voor onze prachtige landschappen, zoals de Veluwe en de IJsselvallei, en voor de eigenheid van de dorpen en buurtschappen. Je houdt je bezig met beleidsontwikkeling, advies en projectmanagement in de breedste zin van het woord.

 • Lid van de Erfgoedcommissie

  Opleidingsniveau
  Hbo+
  Sluitingsdatum
  14 juni 2023

  De gemeente werkt op dit moment aan nieuw erfgoedbeleid. Vanwege het aftreden van één van de leden van de erfgoedcommissie, zijn wij op zoek naar een nieuw erfgoedcommissielid. Wij zoeken een architectuurhistoricus.

Werken bij gemeente Epe