Werken voor Epe

Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Jij kunt ons hierbij helpen.

Gemeente Epe heeft 33.000 inwoners en ruim 200 betrokken collega’s. De sfeer is informeel, de communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. Er zijn tal van mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen. Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Bij gemeente Epe kies je voor een baan die er écht toe doet.

In de gemeente Epe woon, werk en leef je met veel voldoening. De gemeente Epe is een recreatie gemeente met veel natuurschoon en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. De Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, de heide en het IJssellandschap geven de gemeente een uniek karakter.

Vacatures en stages

Op deze pagina vind je alle actuele vacatures van de gemeente Epe. Wil je meer weten over de vacature of direct solliciteren? Klik dan op de vacaturetitel.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten

Staat jouw ideale baan of stage niet bij onze openstaande vacatures? Maar spreekt onze gemeente je wel aan én wil jij bijdragen aan een nog mooier en duurzamer Epe? Dan horen we graag van je! Stuur ons een open sollicitatie via hrmepe@epe.nl met daarin je cv, motivatie, gewenst aantal uren en een beschrijving van jouw ideale baan. Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging van jouw open sollicitatie. Door ons te mailen ga je akkoord met het bewaren van jouw gegevens in portefeuille voor maximaal een jaar. Daarna worden je gegevens verwijderd.

Vacatures

 • Communicatieadviseur (36 uur)

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Uren per week
  36
  Salarisindicatie
  € 3.558 - € 5.247
  Sluitingsdatum
  26 juni 2024

  Stap in de wereld van gemeente Epe en geef jouw carrière een boost! Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan in een omgeving waar geen dag hetzelfde is?

 • Financieel Adviseur

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Uren per week
  32 - 36
  Salarisindicatie
  € 3.558 - € 5.247
  Sluitingsdatum
  23 juni 2024

  Wil je jouw financiële talent inzetten voor een betekenisvolle uitdaging in de publieke sector? Bij gemeente Epe krijg je als Financieel Adviseur de kans om onze gemeente financieel gezond te houden en de levenskwaliteit van onze inwoners te verbeteren.

 • Controller

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Uren per week
  32 - 36
  Salarisindicatie
  € 4.211 - € 5.997
  Sluitingsdatum
  23 juni 2024

  Wil je jouw expertise inzetten om hét verschil te maken? Bij gemeente Epe krijg je de kans om met jouw (financiële) advies impact te hebben.

Werken bij gemeente Epe