Werken voor Epe

Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Jij kunt ons hierbij helpen.

Gemeente Epe heeft 33.000 inwoners en ruim 200 betrokken collega’s. De sfeer is informeel, de communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. Er zijn tal van mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen. Elke dag werken we samen met onze inwoners en ondernemers om onze gemeente een stukje mooier, zorgzamer, veiliger en duurzamer te maken. Bij gemeente Epe kies je voor een baan die er écht toe doet.

In de gemeente Epe woon, werk en leef je met veel voldoening. De gemeente Epe is een recreatie gemeente met veel natuurschoon en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. De Veluwe met zijn uitgestrekte bossen, de heide en het IJssellandschap geven de gemeente een uniek karakter.

Vacatures en stages

Op deze pagina vind je alle actuele vacatures van de gemeente Epe. Wil je meer weten over de vacature of direct solliciteren? Klik dan op de vacaturetitel.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten

 Staat jouw ideale baan of stage niet bij onze openstaande vacatures? Maar spreekt onze gemeente je wel aan én wil jij bijdragen aan een nog mooier en duurzamer Epe? Dan horen we graag van je! Stuur ons een open sollicitatie via hrmepe@epe.nl met daarin je cv, motivatie, gewenst aantal uren en een beschrijving van jouw ideale baan. Binnen 2 werkdagen ontvang je een bevestiging van jouw open sollicitatie. Door ons te mailen ga je akkoord met het bewaren van jouw gegevens in portefeuille voor maximaal een jaar. Daarna worden je gegevens verwijderd.

Kom op 5 maart naar de Open avond

Ontdek jouw carrièremogelijkheden tijdens de Werkbelevingsweek

Van 4 tot en met 10 maart openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren om jou een indruk te geven over het werken bij de overheid. Gemeente Epe doet ook mee. Mét of zonder ervaring, iedereen is welkom. Kom op 5 maart naar de Open avond bij gemeente Epe of geef je op voor een (digitale) kop koffie en stel 1-op-1 je vragen. 

Aanmelden of meer informatie? Ga snel naar de website van de Werkbelevingsweek.

Vacatures

 • Senior Juridisch Adviseur

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Uren per week
  36
  Salarisindicatie
  € 5.997
  Sluitingsdatum
  26 februari 2024

  Ben jij een daadkrachtige Senior Juridisch Adviseur met uitgebreide kennis van bestuursrecht en affiniteit met privacy en privaatrecht? Dan ben je bij gemeente Epe aan het juiste adres!

 • Secretaris Commissie Bezwaarschriften

  Opleidingsniveau
  Hbo
  Uren per week
  24
  Salarisindicatie
  € 5.247
  Sluitingsdatum
  26 februari 2024

  Sta je te popelen om jouw enthousiasme en gedrevenheid als (junior) jurist in te zetten, waarbij je aandacht hebt voor bestuurlijke en politieke verhoudingen? Dan hebben wij bij gemeente Epe jouw ideale baan.

Werken bij gemeente Epe