Over Epe

Algemeen

Gemeente Epe bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. Meer informatie over de gemeente Epe vindt u in de gemeentegids of het gemeentearchief. Nieuws en andere informatie vindt u in de Gemeentewijzer van het huis-aan-huisblad. Op deze pagina leest u waar militaire oefeningen worden gehouden en vindt u de begroting en jaarstukken van de gemeente Epe.

Gemeentewijzer

Wekelijks komt de nieuwe Gemeentewijzer uit. Hierin staat nieuws en andere informatie over de gemeente Epe. Lees de Gemeentewijzer online of achterin het huis-aan-huis-blad Rondom de Sprengen. Ontvangt u Rondom de Sprengen niet thuis, neem dan contact op met de bezorgdienst van de krant Snel & Well via (0578) 66 11 88. Of mail naar snelenwellverspreidingen@gmail.com.

Militaire oefeningen

Regelmatig houdt defensie militaire oefeningen in de gemeente Epe. 

Militaire oefeningen

Gemeentegids

Contactgegevens en informatie over de gemeentelijke organisatie en over verenigingen, clubs en organisaties in Epe vindt u in de gemeentegids. Een geprint exemplaar kunt u ophalen in het gemeentehuis. Wijzigingen geeft u door aan FMR Producties.

Gemeentegids

Gemeentearchief

U vindt in het gemeentearchief geschreven stukken, kaarten, foto's, krantenknipsels en informatie over de geschiedenis van uw familie of een woonhuis, bedrijf, buurt of de gemeente zelf.  Meer informatie vindt u op de website van het Streekarchief Epe, Hattem en Heerde.

Streekarchief

Begroting en jaarstukken

In dit online portaal vindt u welke plannen de gemeente Epe heeft voor het komende jaar, wat deze plannen gaan kosten en hoe ze gefinancierd gaan worden, welke ontwikkelingen er zijn en welke resultaten zijn behaald.

Begroting en jaarstukken