Over Epe

Algemeen

Gemeente Epe bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen. Meer informatie over de gemeente Epe vindt u in de gemeentegids of het gemeentearchief. Denk mee en geef uw mening via Epe Spreekt. In de Gemeentewijzer leest u nieuws en andere informatie. Op deze pagina staat een link naar de militaire oefeningen die bij ons gemeld zijn en naar de begroting en jaarstukken van de gemeente Epe.

Gemeentewijzer

Wekelijks komt de nieuwe Gemeentewijzer uit. Hierin staat nieuws en andere informatie over de gemeente Epe. Lees de Gemeentewijzer online of achterin het huis-aan-huis-blad Rondom de Sprengen. Ontvangt u Rondom de Sprengen niet thuis, neem dan contact op met de bezorgdienst van de krant Snel & Well via (0578) 66 11 88. Of mail naar snelenwellverspreidingen@gmail.com.

Militaire oefeningen

Regelmatig houdt defensie militaire oefeningen in de gemeente Epe. 

Militaire oefeningen

Gemeentegids

Contactgegevens en informatie over de gemeentelijke organisatie en over verenigingen, clubs en organisaties in Epe vindt u in de gemeentegids. Een geprint exemplaar kunt u ophalen in het gemeentehuis. Wijzigingen geeft u door aan FMR Producties.

Gemeentegids

Epe Spreekt

Epe Spreekt is hét (gratis) inwonerspanel van gemeente Epe. Denk mee en geef uw mening over onderwerpen die ook u aangaan. Kijk op www.epespreekt.nl en schrijf u in! U kunt meteen zien of er een onderzoek loopt en eerdere resultaten van onderzoeken bekijken.

Epe Spreekt

Gemeentearchief

U vindt in het gemeentearchief geschreven stukken, kaarten, foto's, krantenknipsels en informatie over de geschiedenis van uw familie of een woonhuis, bedrijf, buurt of de gemeente zelf.  Meer informatie vindt u op de website van het Streekarchief Epe, Hattem en Heerde.

Streekarchief

Begroting en jaarstukken

In dit online portaal vindt u welke plannen de gemeente Epe heeft voor het komende jaar, wat deze plannen gaan kosten en hoe ze gefinancierd gaan worden, welke ontwikkelingen er zijn en welke resultaten zijn behaald.

Begroting en jaarstukken