Trouwambtenaren

Ron Eggink

Eggink
contactgegevens en taken Ron Eggink
FunctieTrouwambtenaar
Meer informatie
Gegevens trouwambtenaar
Algemeen Persoonlijke gegevens
Naam Ron Eggink
Woonplaats Vaassen
Beroep | loopbaan | achtergrond projectmanager gemeente Zwolle | gehuwd, 3 zonen | ouderling/kerkrentmeester en voorzitter van de commissie die de VIOS Midwinterloop organiseert
Hobby's Sport (zaalvoetbal, skiën, wielrennen en hardlopen), tuinieren, kamperen en muziek
Trouwambtenaar sinds april 2016

Waarom trouwambtenaar?

Door de huwelijken van de beide oudste zonen werd ik geïnspireerd. Onze oudste zoon en schoondochter trouwden in 2014 in onze tuin. De middelste zoon en andere schoondochter heb ik zelf in 2015 in samenwerking met Wilma den Hertog op kasteel de Cannenburch mogen trouwen. Dat smaakte naar meer. Toen er in 2016 ruimte ontstond werd ik in april benoemd.                                                                   

Het lijkt mij geweldig mooi en dankbaar werk om een huwelijk te voltrekken. In de voorbereiding is het gesprek met het aanstaand bruidspaar het meest belangrijk. Ik luister goed en vraag door om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast vraag ik de partners onafhankelijk van elkaar antwoorden te geven op nog wat meer persoonlijke vragen.

In de toespraak zoek ik balans tussen enerzijds het serieuze formele deel en anderzijds het meer ontspannen deel waarin zeker plaats is voor humor. Er is gelegenheid voor eigen inbreng, muziek of andere wensen. Graag zelfs. Elke plechtigheid en toespraak is uniek. Het is maatwerk!

Mijn motto

Het bruidspaar zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen. Samen maken we van de plechtigheid een bijzondere herinnering; feestelijk, ontspannen en in stijl.

Wilma den Hertog

den Hertog
contactgegevens en taken Wilma den Hertog
FunctieTrouwambtenaar
Meer informatie
Gegevens trouwambtenaar
Algemeen Persoonlijke gegevens
Naam Wilma den Hertog
Woonplaats Heerde
Beroep | loopbaan | achtergrond gemeente-ambtenaar
Hobby's muziek, lezen, reizen, van cultuur en natuur genieten
Trouwambtenaar sinds begin 2010

Waarom trouwambtenaar?

Voor mij voelt het als een eer om huwelijken/geregistreerde partnerschappen te mogen voltrekken. Het is toch één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Een huwelijksdag blijft in je herinnering. Daarom probeer ik de huwelijksvoltrekking tot een stijlvol, warm en vooral persoonlijk geheel te maken waarin zeker ook ruimte is voor humor en ontspanning. In een persoonlijk gesprek met bruid en bruidegom voorafgaande aan de plechtigheid, probeer ik hen wat beter te leren kennen zodat ik een passende en dus ‘op maat gesneden’ speech kan schrijven. De geschreven versie overhandig ik, na afloop van de plechtigheid, aan het bruidspaar als een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag.

Mijn motto

In mijn speech probeer ik een herkenbaar beeld van het bruidspaar te geven!

Marilyn Kiemeney

Kiemeney
contactgegevens en taken Marilyn Kiemeney
FunctieTrouwambtenaar
Meer informatie
Gegevens trouwambtenaar
Algemeen Persoonlijke gegevens
Naam Marilyn Kiemeney
Woonplaats Oene
Beroep | loopbaan | achtergrond zelfstandig ondernemer
Hobby's meubels opknappen, schilderen, paardrijden
Trouwambtenaar sinds begin 2015

Waarom trouwambtenaar?

De trouwdag behoort tot de mooiste dagen van het leven van twee mensen die elkaar hebben gevonden. Het mee mogen aankleden van die dag, voelt voor mij als een eer en een bijzondere taak. Twee mensen zien genieten en bevestigen dat ze voor altijd bij elkaar willen zijn, is voor mij elke keer weer een magisch en onvergetelijk moment. Samen met jullie, wil ik graag het formele deel van jullie huwelijksfeest ook tot zo’n bijzonder moment maken.

Door vooraf met jullie samen te zitten en jullie te leren kennen (en jullie mij), zal mijn speech net dat extra persoonlijke tintje hebben dat jullie eraan willen meegeven. Dat kan formeel zijn, humoristisch of bijzonder, maar zelfs als jullie dat willen, ook heel gewoon. Het is jullie moment en samen gaan we zorgen voor de juiste invulling daarvan.

Mijn motto

Het leven is mooi!

Derya Özugur

Özugur
contactgegevens en taken Derya Özugur
FunctieTrouwambtenaar
Taken
Gegevens trouwambtenaar
Algemeen Persoonlijke gegevens
Naam Derya Özugur
Woonplaats Apeldoorn
Beroep | loopbaan | achtergrond zelfstandig ondernemer, getrouwd en moeder van 2 kinderen
Hobby's koken, kickboksen en hardlopen
Trouwambtenaar sinds 2016

Waarom trouwambtenaar?

Oceaan van echt geluk. Dat is de letterlijke betekenis van mijn voor – en achternaam. Die naam heb ik niet zomaar gekregen. Het is namelijk mijn missie in het leven om bij te dragen aan het geluk van anderen. De functie van trouwambtenaar past daar dan ook heel goed bij. Ik voel me bijzonder vereerd om bij te mogen dragen aan één van de onvergetelijke en gelukkigste momenten van twee mensen die elkaar de eeuwige trouw beloven.

Mijn motto

Wanneer het geluk van een ander jouw geluk is; noemen we dat liefde.

Jullie voornemen om te trouwen

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Graag ga ik binnenkort met jullie in gesprek om te luisteren naar jullie wensen, ideeën en dromen over jullie trouwdag. Elk bruidspaar is uniek in hun verhaal, wat ze met elkaar delen en hun idee hoe de ceremonie op hun trouwdag er uit zou moeten zien. Die dag draait om jullie en de ceremonie moet daarom ook goed bij jullie als stel passen. Ik vind het dan ook belangrijk om jullie verhaal zo goed mogelijk in beeld te krijgen en deze te vertalen naar een passende en pakkende toespraak voor jullie en jullie gasten. Mijn streven is dan ook om jullie vooraf het vertrouwen te geven, zodat jullie onbezorgd en met plezier naar jullie trouwdag kunnen toeleven. Het geeft mij voldoening als jullie, terugkijkend op de ceremonie zeggen: “Ja, dat zijn wij, dit paste bij ons!”

Pagina opties