Was & Strijk Service in Epe

Lukt het wassen en strijken u niet (meer) zelf, of hebt u er geen tijd voor? En wilt u wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is de Was & Strijk Service er voor u.

De Was & Strijk Service is er voor mensen met een Wmo-indicatie en/of mensen die qua inkomen lager zitten dan 130% van het sociaal minimum. Ook overige particulieren, vakantiehuizen, B&B's, hotels, zorginstellingen en bedrijven kunnen gebruik maken van deze dienst van Koppel-Swoe. 

Maar wie zorgt er dan voor uw was- en strijkgoed? Was & Strijk is een dienst van Koppel-Swoe en wordt uitgevoerd door enthousiaste vrijwilligers. Een deel van deze medewerkers is op zoek naar een betaalde baan en doet zo werkervaring op. Koppel-Swoe begeleidt deze vrijwilligers. Kijk voor meer informatie en de tarieven op: www.koppelswoe.nl/was-en-strijk.

De voordelen op een rij

  • Gemak dient de mens. Bij Was & Strijk staan gemak en bereikbaarheid voorop. Kunt u niet zelf langskomen? Geen probleem. De medewerkers halen en brengen uw was in overleg, zodat u er zelf geen omkijken naar hebt. Ze zijn geopend op werkdagen.
  • Uitproberen? Uw eerste was is gratis! Neem contact op met Koppel-Swoe via 0578 67 67 67 en maak gebruik van de gratis proefwas.