Uitnodiging inloopavond De Wieken

Sport- en Dorpscentrum De Wieken speelt een belangrijke sociale en sportieve rol in Vaassen. Omdat het gebouw in de toekomst vernieuwd moet worden, laten Stichting Sport en Dorpscentrum Vaassen (SSDV) en de gemeente Epe een onderzoek uitvoeren naar de toekomst van De Wieken. OLCO Advies & Management b.v. uit Driebergen doet dit onderzoek. Binnenkort organiseren we een inloopavond waar bezoekers hun ideeën en zorgen kunnen delen.

Doel van het onderzoek

Het doel van het onderzoek is om ervoor te zorgen dat de activiteiten in De Wieken voortgezet kunnen worden voor de inwoners van de gemeente Epe. We kijken hoe De Wieken wordt gebruikt, onderzoeken de staat van het gebouw en bekijken verschillende toekomstplannen.

Uitnodiging inloopavond

OLCO heeft al met verschillende huidige en toekomstige gebruikers gesproken en een enquête gehouden. De volgende stap is een inloopavond. Hier krijgen bezoekers informatie over de eerste ideeën en plannen. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen en suggesties te geven via een formulier. De inloopavond vindt plaats op:

  • Datum: woensdag 26 juni 2024
  • Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
  • Locatie: Vaassen, De Wieken, Beukenzaal

We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt. Meld u zich via deze link aan. Zo weten we hoeveel mensen er komen en kunnen we genoeg medewerkers regelen.

U bent van harte welkom. Er is geen vaste starttijd of presentatie, u kunt dus binnenlopen wanneer het u uitkomt. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Informatie en vervolg

De informatie die we verzamelen, wordt gebruikt in het onderzoek. Rond de zomer van 2024 is het onderzoek klaar. De resultaten helpen ons bij het maken van verdere beslissingen over de toekomst van De Wieken. En voor andere maatschappelijke accommodaties in Vaassen, zowel nu als in de toekomst.