Verzilver uw dak

 • Verzilver uw dak

  • Energie besparen levert winst op, voor het milieu én voor uw onderneming. Het Gelderse zonne-energieprogramma ‘Verzilver uw dak’ ondersteunt u hierbij. Als u deelneemt wordt u bijvoorbeeld geholpen met het aanvragen van offertes voor zonnesystemen, met het vergelijken van deze offertes en het aanvragen van subsidies.
  • Het zonne-energieprogramma ‘Verzilver uw dak’ is een initiatief van de provincie Gelderland. De provincie werkt samen met de Taskforce Zonne-energie en een extern adviesbureau om u zoveel mogelijk te ondersteunen.
  • Dit programma sluit aan bij de wens van ondernemers, organisaties en gemeenten in de Cleantechregio om samen te werken aan een economisch sterke én schone regio.
  • Met meer zonnepanelen op bedrijfsdaken komt een duurzame en energieneutrale gemeente Epe een stapje dichterbij.
  • Als u zich nu inschrijft voor het programma ‘Verzilver uw dak’ krijgt u  kosteloos inzicht in de technische en financiële mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfsdak.
  • Wilt u zich direct aanmelden voor het Verzilver u Dak programma? Neem dan contact op met Evelien Hennekens van de Taskforce Zonne-energie via zon@ovij.nl of 055 – 580 25 35.

  Voucherregeling Groeiversneller Zon

  Uit het advies kan naar voren komen dat uw onderneming in aanmerking komt voor een Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) subsidie. Wanneer u deze subsidie met succes aanvraagt, moet u aan een aantal eisen voldoen. Ook daar kan u in geholpen worden door de voucherregeling Groeiversneller Zon. Met deze voucher kunt u hulp inschakelen voor bijvoorbeeld dakbelastingberekeningen of advies in het keuzeproces voor huur, koop of lease. U kunt een voucher aanvragen voor maximaal 50% van het totaalbedrag voor minimaal € 1.000,- en maximaal € 5.000.

  Meer informatie over Verzilver uw dak of de voucherregeling vindt u op www.taskforcezon.nl/verzilver-uw-dak

Pagina opties