Warmtefoto

Wat is een warmtefoto?

Een warmtefoto laat zien waar uw huis de meeste warmte verliest. U ziet dus welke plekken u moet aanpakken om energie te besparen. Door te zien waar warmte weglekt, kunt u daar wat aan doen. Dat scheelt stookkosten. Soms is het simpel: radiatorfolie achter de verwarming en de warmte blijft in je huis. Soms is het advies om de muur te isoleren of te gaan voor isolerend glas. Energie besparen kan iedereen!

Deze winter gaan we weer in enkele wijken warmtefoto’s maken. De warmtefoto's in de Burgerenk-Enkweg zijn inmiddels gemaakt. Op woensdag 26 januari 2022 is de online informatieavond. De energieadviseur geeft dan uitleg over de meest voorkomende warmtelekken in deze wijk. Deelnemers kunnen na de informatieavond de warmtefoto's bespreken met een energiecoach.

Aanmelden online informatie-avond

Meld u hier aan: aanmelden (op deze pagina klikt u linksboven op de knop registreren).

We gaan binnenkort ook foto's maken in de Heggerenk. Woont u in de Heggerenk en heeft u de flyer voor deze actie in de brievenbus gehad? Meld u dan aan en ontdek waar u in uw woning warmte verliest en hoe u dit kunt oplossen. Aanmelden kan t/m 28 januari 2022.

Aanmelden warmtefoto Heggerenk

Aanmelden warmtefoto Heggerenk (met DigiD)

Deze winter worden er ook nog warmtefoto’s gemaakt in de Vegtelarij (Oost). Inwoners in deze wijken ontvangen, zodra de actie start, een flyer in de brievenbus.

Zelf aan de slag!

Heeft u geen flyer ontvangen of woont u in een andere wijk? Wilt u zelf aan de slag met energiebesparing of wilt u weten waar u moet beginnen?
Vraag een gratis energieadvies aan. Kijk op www.epe.nl/duurzaamepe voor de laatste projecten en acties. 

Webinars terugkijken

U kunt de webinars die we de afgelopen tijd hebben gehouden, terugkijken: 

Pagina opties