Warmtefoto

Warmtefoto's Hoge Weerd

In december 2020 is een nieuwe actie gestart: warmtefoto’s maken in een deel van de Hoge Weerd. De energiecoaches hebben huis-aan-huis flyers uitgedeeld, de warmtefoto’s zijn inmiddels gemaakt en worden geanalyseerd.

Warmtefoto: wat heb je er aan? Meld u aan voor de informatieavond! 

Als alle warmtefoto’s gemaakt zijn, vertellen we u graag de uitkomsten. Dit doen we tijdens een online informatieavond op donderdag 14 januari 2021 om 19:30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden. We vertellen u van alles over de warmtefoto’s. Wat zijn warmtefoto’s precies? Wat ziet u eigenlijk op zo’n foto en wat ziet u juist niet? Wat betekent dit voor uw woning en voor het comfort(gevoel)? En wat kunt u dan doen om de eventuele warmteverliezen te beperken?

Aanmelden informatieavond warmtefoto's Hoge Weerd

Weg met de warmtelekken!

Tijdens deze avond komt een aantal warmtefoto’s van verschillende woningen aan bod. We bespreken ook de meest voorkomende ‘warmtelekken’ uit uw wijk. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen en beantwoorden we deze zo goed mogelijk. En doe vooral uw voordeel met onze warmtebesparende tips!

Warmtefoto's Vegtelarij

In de maand november hebben we warmtefoto’s gemaakt in een deel van de wijk Vegtelarij. Daar zijn een hoop warmtelekken in beeld gebracht met de warmtecamera. Op woensdag 25 november 2020 was de online informatieavond. U kunt dit webinar terugkijken

Heel Epe warmhouden

In Wissel en de wijk Berkenoord 1 in Vaassen werden eerder dit jaar al warmtefoto-acties gehouden. Geïnteresseerde inwoners kregen inzicht in hoe goed hun woning warmte kan vasthouden. Dankzij tips en adviezen van de energiecoaches houden ze nu nog beter warmte vast en besparen daarmee veel energie. Deze acties organiseren we binnen heel gemeente Epe. In 2021 kiezen we nieuwe wijken uit. 

Pagina opties