Warmtefoto

Warmtefoto's in Emst

De warmtefoto-actie in Emst leverde maar liefst 52 aanmeldingen op. Woensdagavond 31 maart 2021 was het webinar, waarin we de deelnemers uitleg gaven over de gemaakte warmtefoto’s. U kunt dit webinar terugkijken. Een warmtefoto laat zien waar jouw huis de meeste warmte verliest. Je ziet dus welke plekken je moet aanpakken om energie te besparen. Er werd enthousiast gereageerd op dit webinar. Er was zelfs iemand die via de chat van de webinar een ander aanbod om bij hem te komen kijken hoe hij zijn verduurzaming heeft aangepakt. Super zo’n spontaan aanbod! Nieuwe warmtefoto-acties starten weer in het najaar. De zon warmt de woningen nu teveel op, waardoor de warmtefoto’s niet altijd een betrouwbaar beeld geven. In het najaar kiezen we weer nieuwe wijken uit waar we warmtefoto’s gaan maken.

Wil je in de tussentijd aan de slag met energiebesparing? Op dit moment loopt er een isolatieactie (t/m april 2021) en binnenkort start een nieuwe zonnepanelenactie. Kijk op www.epe.nl/duurzaamepe voor de laatste projecten en acties.

Weg met de warmtelekken!

In december 2020 is een deel van de Hoge Weerd op de warmtefoto gezet! Donderdag 14 januari was een online informatieavond voor de deelnemers. We bespraken de meest voorkomende ‘warmtelekken’ in deze wijk. Ook zijn er veel tips gegeven hoe nu verder te gaan met het besparen van energie en het verduurzamen van de woningen. U kunt dit webinar terugkijken.

Warmtefoto's Vegtelarij

In de maand november hebben we warmtefoto’s gemaakt in een deel van de wijk Vegtelarij. Daar zijn een hoop warmtelekken in beeld gebracht met de warmtecamera. Op woensdag 25 november 2020 was de online informatieavond. U kunt dit webinar terugkijken

Heel Epe warmhouden

In Wissel en de wijk Berkenoord 1 in Vaassen werden in 2020 ook al warmtefoto-acties gehouden. Geïnteresseerde inwoners kregen inzicht in hoe goed hun woning warmte kan vasthouden. Dankzij tips en adviezen van de energiecoaches houden ze nu nog beter warmte vast en besparen daarmee veel energie. Deze acties organiseren we binnen heel gemeente Epe. 

Te downloaden:

Pagina opties