Transitievisie energie en warmte_Actuele informatie

De Energietafel

We zijn op zoek naar 10 inwoners van de gemeente Epe die het leuk én belangrijk vinden om hierover mee te denken. Wij noemen dit De Energietafel. De leden van de tafel zijn een diverse groep: van jong tot oud, man en vrouw, huurders en kopers en met een hoog of laag inkomen. 

Bij het opstellen van de visie gaan we vooral data onderzoeken en de hoofdlijnen van de transitievisie opschrijven. De leden van de Energietafel komen zo’n vier keer bij elkaar in maart, april, mei en juli tijdens online sessies van ongeveer 1,5 uur. U denkt actief mee en geeft uw mening over de plannen die gemaakt worden. 

Aan de slag!

Het voorjaar van 2021 staat in het teken van data-onderzoek. We moeten goed in beeld krijgen van wat er voor nodig is om Epe in 2050 CO2 neutraal te maken. Huidig beleid, projecten en energiebesparingsmaatregelen worden onder de loep genomen. Tegelijkertijd zetten we verschillende buurtenkenmerken op een rijtje zoals het bouwjaar van woningen, het type woning (bijv. rijwoningen of een appartement) en het energielabel van de woningen. Door deze buurtkenmerken en beschikbaarheid van duurzame warmtebronnen krijgen we een beeld van hoe een buurt het beste van het aardgas af kan.

Meer berichten:

Meer informatie

Pagina opties