Zonnepanelenactie in gemeente Epe van start! (02-06-2021)

Dit item is verlopen op 21-02-2022.
Afbeelding bij zonnepanelenactie in gemeente Epe van start!

Zelf zonne-energie opwekken, dat gebeurt bij steeds meer huishoudens. Dat is super goed nieuws voor het milieu én de eigen stroomrekening. Maar nog steeds zijn er veel lege daken. Daarom start de gemeente Epe in samenwerking met het Regionaal Energieloket op 1 juni een nieuwe zonnepanelenactie.

De zonnepanelenactie is van start

Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken voor haar inwoners en duurzame energieopwekking stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpere prijs.

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de installaties van zonnepanelen kan uitvoeren.

Online informatiebijeenkomst maandag 14 juni

Ter voorbereiding op de actie wordt op maandag 14 juni een online informatiebijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de zonnepanelenactie verder toegelicht en kunnen bewoners hun vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Inschrijven voor de zonnepanelenactie

Vanaf 1 juni kunnen inwoners zich inschrijven voor de zonnepanelenactie. Inwoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een digitale woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname zal de installateur advies geven over onder andere de hoeveelheid en locatie van de zonnepanelen. Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte. Hierna kunnen inwoners besluiten of ze meedoen met de actie. >>> Inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl/Epe

Pagina opties