Winnaars fotowedstrijd bekend

Dit item is verlopen op 29-06-2017.

In april startten de gemeente Epe en de VVV Epe/Stichting Promotie Gemeente Epe een fotowedstrijd. In anderhalve maand tijd hebben we ruim 80 inzendingen ontvangen. Wij bedanken alle inzenders voor hun bijdragen en enthousiasme!

De jury, bestaande uit wethouder Robert Scholten en Martin Lokhorst (voorzitter Stichting Promotie Gemeente Epe waaronder ook de VVV valt) heeft in elke categorie een winnaar gekozen.

De winnaar in de categorie Natuur is Harry Keizer! “Prachtige foto”, aldus de jury. “De interactie tussen beide dieren en de scherptediepte op deze foto maken het een hele interessante plaat om naar te kijken. Deze foto is langs De Grift gemaakt, waar deze vogeltjes veel voor komen.”

In de categorieën Dorpen en Evenementen valt één winnaar in de prijzen. Gerry Stegeman-Pannekoek stuurde maar liefst twee winnende foto’s in! “Deze foto straalt gezelligheid uit”, vindt de jury. Het is een tijdloos beeld dat historie tot leven brengt. De ruimte op de foto is ook mooi; het water, de bomen, het kasteel, de mensen. Dit is echt een mooie sfeerfoto.”

“Het lijkt misschien een natuurfoto, maar voor wie beter kijkt, is dit een prachtige foto van het dorp Vaassen”, licht de jury toe. “Bij al onze dorpen zie je hetzelfde beeld; weiland met zicht op het dorp, vaak met water erbij. De kerktoren is beeldbepalend voor het dorp. Ook deze is te zien op de foto. Een mooie foto van de ‘skyline’ van Vaassen en daarom vinden wij dit een terechte winnaar.”

Wij feliciteren de winnaars van harte met hun prijs: een uitje naar keuze, in de gemeente Epe!

Winnende foto's Gerry Stegeman-Pannekoek: Middeleeuws festijn de Cannenburch | Vaassen gezien vanaf het Kersendijkje

Wethouder Robert Scholten feliciteert mevrouw Gerry Stegeman-Pannekoek

Winnende foto Harry Keizer: IJsvogels langs De Grift | Wethouder Robert Scholten feliciteert de heer Harry Keizer


Pagina opties