Wie verdient volgens ú de Sportprijs of de Heel Epe Beweegt-prijs 2019? (30-10-2019)

Dit item is verlopen op 28-11-2019.

Welke sporter of welk sportteam wilt ú voordragen voor de Sportprijs? Of voor de Heel Epe Beweegt-prijs?

Vanaf woensdag 30 oktober tot en met woensdag 27 november 2019 kunt u inwoners van de gemeente Epe aanmelden voor beide prijzen.  

Topsportprestatie én maatschappelijk sportinitiatief

De Sportprijs is voor sporters en sportteams die in 2019 een sportieve topprestatie geleverd hebben. De Heel Epe Beweegt-prijs gaat naar een maatschappelijk sportinitiatief of personen die daaraan speciaal hebben bijgedragen.

In het zonnetje

Met beide prijzen zet de gemeente Epe bijzondere sportprestaties en sportinitiatieven uit het afgelopen jaar in het zonnetje. Als aanmoediging om vooral door te gaan. Vanwege een uitmuntende prestatie. Of omdat door een bepaald initiatief zoveel andere mensen kunnen bewegen.

Meld iemand aan!

U kunt een familielid, vriend of vriendin, klasgenoot, buurman of buurvrouw, sportmaatje of wie dan ook aanmelden voor één van beide prijzen. Uit alle aanmeldingen kiest de jury 3 genomineerden. Eén van de juryleden is de winnaar van de Sportprijs 2018, Jamano Kertokarijo.  Aanmelden kan vanaf nu tot en met woensdag 27 november 2019.

Lees meer over de aanmelding en de procedure op www.epe.nl/sportprijs.

Vervolg

In december kunt u stemmen op uw favorieten. De Sportprijs en de Heel Epe Beweegt-prijs worden uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie, op maandag 6 januari 2020.

Pagina opties