Werkzaamheden Dorpsstraat Vaassen 7 januari hervat (06-01-2020)

Dit item is verlopen op 20-01-2020.

Dinsdag 7 januari gaat aannemer Schagen weer verder met de werkzaamheden aan de Dorpsstraat in Vaassen. Deze week worden huis- en kolkaansluitingen aan de zijde van Heiwegen Mode vervangen. Aansluitend wordt er verder gewerkt aan de herinrichting van dit deel van de Dorpsstraat, tussen de Stationsstraat en de Kosterstraat.

Eénrichtingsverkeer en omleidingsroutes weer ingesteld na de vakantie

Voor de feestdagen is het asfalt ter hoogte van de Dorpsche Beek aangebracht. Tijdens de vakantie was de Apeldoornseweg open voor al het verkeer en waren er geen omleidingsroutes. Nu de werkzaamheden weer beginnen, wordt  De Dorpsstraat tussen de Stationsstraat en Kosterstraat weer als éénrichtingsverkeer ingesteld. Men wordt geadviseerd om de aangegeven omleiding te volgen.

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de Schagen Infra app!

Aannemer Schagen houdt u via hun omgevingsapp op de hoogte van de werkzaamheden. U kunt deze app downloaden op uw smartphone: in de play- of appstore kunt u zoeken op Schagen Infra. Na het downloaden kiest u voor ‘Apeldoornseweg Vaassen’. Via de app vindt u het laatste nieuws over het project, kunt u een tevredenheidsenquête invullen en ook direct contact met de aannemer opnemen.

Afbeelding van werkzaamheden Dorpsstraat Vaassen

Pagina opties