Webinar thuis energie besparen, hoe doet u dat? (04-10-2022)

U kunt zelf veel doen om minder energie te verbruiken. Alle beetjes helpen. Samen kunnen we een groot verschil maken. Wat u kunt doen is bijvoorbeeld de leidingen isoleren en radiatorfolie achter de verwarming plakken. Op die manier verbruikt u minder en heeft u het net zo warm in huis. Dat is prettig wonen. Maar er zijn nog veel meer goede tips. 

Webinar energie besparen

Gemeente Epe en gemeente Heerde organiseren samen met Triada en het Regionaal Energieloket een webinar over energie besparen. We leggen uit hoe u zelf kleine maatregelen kunt nemen (zonder grote investering) om energie te besparen. Het webinar is voor huurders en huiseigenaren. 

Datum:            woensdagavond 5 oktober 2021
Tijdstip:           19.30 tot 20.30 uur

U kunt dit webinar live bijwonen op een van de onderstaande locaties of thuis via uw eigen laptop/tablet. 

Webinar op locatie volgen

Op onderstaande locaties bent u op 5 oktober van harte welkom om het webinar samen met andere inwoners te volgen. De energiecoaches zijn aanwezig voor het beantwoorden van al uw vragen over energie besparen. Ook medewerkers van KoppelSwoe zijn aanwezig voor hulp met administratie en geldzaken.

1.    Huis van de Buurt Bloemfontein, De Wetstraat 12C Vaassen
2.    Balai Pusat, Kouwenaarspad 30 Vaassen
3.    Huis van de Buurt Burgerenk, Klimtuin 46 Epe 
4.    EGW Kulturhus, Stationsstraat 25 Epe 

Aanmelden is niet nodig voor deze locaties. U bent vanaf 19.15 uur harte welkom. Na afloop kunt u nog even napraten met de energiecoaches en informatie ontvangen van het formulierenteam. 

Webinar online vanuit huis  

Ook kunt u het webinar thuis volgen via een laptop of tablet. Het is dan wel nodig dat u zich aanmeldt. Na de aanmelding ontvangt per email een link waarmee u het webinar kunt volgen. 

Aanmelden 

1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties 
2. Vul uw postcode in 
3. Klik op ‘Informatieavond voor huurders’
4. Klik op ‘Aanmelden informatieavond’
 

Pagina opties