Vul enquête nieuwe burgemeester in! (17-04-2019)

Dit item is verlopen op 07-05-2019.

Vindt u dat de nieuwe burgemeester een doorgewinterde bestuurder moet zijn? Of vindt u een echter burgervader of burgermoeder beter passen? De gemeente Epe is benieuwd wat de nieuwe burgemeester volgens de inwoners van de gemeente Epe moet kunnen, weten, willen en zijn. Deel uw mening en vul de online vragenlijst in via www.epespreekt.nl. Invullen kan nog tot en met maandag 6 mei.

De uitkomsten uit de enquête worden meegenomen bij het opstellen van de profielschets. Met deze profielschets gaat de sollicitatiecommissie ('vertrouwenscommissie') op pad om de nieuwe burgemeester te vinden. 

Op donderdag 25 april tussen 18.00 en 20.00 uur houdt de sollicitatiecommissie een inloopbijeenkomst op het gemeentehuis. Inwoners, ondernemers en organisaties van de gemeente Epe zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de leden van de sollicitatiecommissie. Ook deze informatie wordt meegenomen bij het opstellen van de profielschets.

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het vinden van een nieuwe burgemeester? Kijk dan op: www.epe.nl/nieuweburgemeester.

Pagina opties