Volgende fase werkzaamheden Apeldoornseweg Vaassen (20-03-2020)

In april start aannemer Schagen Infra met de volgende fase van de werkzaamheden aan de Apeldoornseweg in Vaassen.

De werkzaamheden aan de Dorpsstraat tot de Oude Apeldoornseweg zijn bijna klaar. Daarna start de aannemer met de volgende fase: zij gaan dan aan de slag met de Apeldoornseweg, vanaf de Oude Apeldoornseweg tot de Laan van Fasna.

Het deel van het project dat nog uitgevoerd gaat worden, is verdeeld in twee fases:

  • Fase 3: Oude Apeldoornseweg tot kruising Apeldoornseweg-Manegeweg-Krugerstraat (blauwe deel op het kaartje)
  • Fase 4: Kruising Apeldoornseweg-Manegeweg-Krugerstraat tot Laan van Fasna (rode deel op het kaartje)

Fase 3 start begin april. Aansluitend worden de werkzaamheden van fase 4 uitgevoerd. In fase 3 bestaan de werkzaamheden vooral uit het herinrichten van de rijbaan, fietspaden en voetpaden. In fase 4 vinden er naast de herinrichting ook rioleringswerkzaamheden plaats. De oude riolering wordt verwijderd en er wordt een nieuw hoofdriool aangebracht. Als fase 4 klaar is, komt er nieuw asfalt over het hele werkgebied.

Bereikbaarheid

Tijdens fase 3 en 4 is de Apeldoornseweg alleen toegankelijk richting het centrum (éénrichtingsverkeer). Er wordt een adviesroute (aangegeven door borden langs de weg) ingesteld via de Laan van Fasna. Weggebruikers wordt aangeraden om deze route te volgen om drukte op de plaats van de werkzaamheden te voorkomen. 

Planning

Aannemer Schagen Infra is eind 2019 in opdracht van de gemeente Epe begonnen met de herinrichting van de Dorpsstraat en Apeldoornseweg in Vaassen. Het plan voor de nieuwe inrichting van deze weg is samen met een vertegenwoordiging van bewoners en ondernemers ontwikkeld. Als alles volgens planning verloopt, is het project in de zomer, voor de bouwvak van 2020 klaar.

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de Schagen Infra app!

Aannemer Schagen houdt u via hun omgevingsapp op de hoogte van de werkzaamheden. U kunt deze app downloaden op uw smartphone: in de play- of appstore kunt u zoeken op Schagen Infra. Na het downloaden kiest u voor ‘Apeldoornseweg Vaassen’. Via de app vindt u het laatste nieuws over het project, kunt u een tevredenheidsenquête invullen en ook direct contact met de aannemer opnemen.

De gebruikelijke inloopspreekuren (iedere dag van 09:00 – 10:00 uur in de bouwkeet) komen vanwege het coronavirus voorlopig te vervallen.

Pagina opties