Uw mening telt: onderzoek Sociale Agenda via Epe Spreekt (26-05-2021)

Dit item is verlopen op 30-05-2021.

Wilt u meedenken over de toekomst van welzijn en zorg in de gemeente Epe? Dan horen wij graag uw mening en ervaringen door de vragen te beantwoorden over de sociale agenda. Deze informatie gebruiken we voor het aanpassen van ons nieuwe plan voor het sociaal domein.

Het sociaal domein gaat over leefbare dorpen en buurtschappen, zorg en ondersteuning. Daarmee bedoelen we voorzieningen zoals bibliotheken, scholen, maatschappelijk werk, dorpshuizen en wijksteunpunten, mantelzorgondersteuning en vrijwilligerscentrale ‘EpeDoet’. Ook als u hulp nodig heeft die valt binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Participatiewet, de Jeugdwet en de wet gemeentelijke schuldhulpverlening valt dat onder het sociaal domein. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke ondersteuning, ondersteuning bij de opvoeding en begeleiding bij een arbeidsbeperking.

De vragenlijst

U kunt de vragen beantwoorden op een moment wanneer het u uitkomt. De vragenlijst staat open tot en met 30 mei 2021. Onderzoek- & adviesbureau Moventem verwerkt alle informatie. Dat doen ze strikt vertrouwelijk en anoniem. Panelleden van Epe Spreekt ontvangen automatisch een mail met de vragenlijst.

Pagina opties