Uitnodiging: Opwek zon- en windenergie in gemeente Epe (04-10-2022)

Het uitwerkingskader zon en wind

Wat vindt u goed? Wat kan beter? Wat mist u?

Gemeente Epe werkt aan een ‘Uitwerkingskader zon en wind’. In het ‘Uitwerkingskader zon en wind’ worden randvoorwaarden en uitgangspunten opgesteld voor de toekomstig te realiseren zonnevelden en windmolens. Beide vormen kunnen een grote impact hebben op de omgeving. Daarom zijn wij in gesprek gegaan met onze inwoners, ondernemers, natuur- en milieuorganisaties en andere deskundigen.

Het uitwerkingskader

Afgelopen jaar hebben we u al een keer gevraagd om met ons mee te denken. Tijdens een bijeenkomst op 1 juni zijn we in gesprek gegaan met inwoners, zijn er vragen gesteld, ideeën geopperd en zorgen geuit. Ook digitaal zijn er vragenlijsten ingevuld door inwoners, met dezelfde onderwerpen behandeld als tijdens de bijeenkomst. Inmiddels hebben we een eerste concept op papier gezet. Voordat we de puntjes op de i zetten, horen we graag van zoveel mogelijk inwoners, ondernemers en organisaties wat zij ervan vinden.

Wat vindt u goed? Wat kan beter? Wat mist u?

Wij organiseren op woensdag 12 oktober een bijeenkomst in de Hezebrink in Emst. Tijdens die bijeenkomst vertellen we u wat er in de conceptversie staat en vertellen we wat de vervolgstappen zijn. Ook willen we graag van u horen wat u ervan vindt. We gaan in kleine groepen met elkaar het gesprek aan over: Wat vindt u goed? Wat kan beter? Wat mist u? We zijn benieuwd naar uw mening daarover.

Bijeenkomst

Datum en tijd: Woensdag 12 oktober. Zaal open 19.00 uur, start 19.30 uur, einde 21.30 uur.
Locatie: De Hezebrink, Dominee van Rhijnstraat 69 in Emst

Aanmelden en meedoen

U kunt zich voor woensdag 5 oktober aanmelden via duurzaam@epe.nl met de volgende gegevens:

Naam:

Mailadres:

Telefoonnummer:

Organisatie/groep:

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Wat doen we met uw inbreng?

Uw mening is belangrijk. De uitkomst van deze bijeenkomst gebruiken wij om het ‘Uitwerkingskader zon en wind’ compleet te maken en verder aan te scherpen. Graag tot woensdag 12 oktober! Bent u deze datum verhinderd, maar wilt u wel uw stem laten horen? Neem dan contact met ons op via e-mail: duurzaam@epe.nl met vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Pagina opties