Uitnodiging Energiecafé – Hebben wij uw ideeën gehoord? (27-05-2021)

Dit item is verlopen op 14-06-2021.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het ophalen van informatie om de transitievisie energie en warmte te schrijven. Dat schrijven van de visie start eind juni. We vertellen u graag welke informatie we hebben opgehaald  en wat we ermee gaan doen. Op 15 juni om 19.30 uur bent u van harte uitgenodigd voor het online energiecafé.

Op 15 juni vertellen we wat we hebben gehoord

Hoe kunnen wij energie opwekken? Hoe kunnen wij op warmte besparen? En hoe bepalen we welke wijken het eerst van het aardgas afgaan? Wat zijn goede alternatieven voor aardgas voor het verwarmen van de woning, warm water uit de kraan en het koken van eten? Vanaf januari zijn we met samenwerkingspartners en andere partijen gaan praten over energie en warmte in de gemeente Epe. We hebben allerlei informatie verzameld en naar ideeën geluisterd. Ook hebben we inwoners gevraagd wat zij belangrijk vinden. Er is een energiecafé geweest en een vragenlijst over duurzaamheid, zodat iedereen de kans kreeg zijn mening te laten horen. Op 15 juni vertellen we graag wat we hebben opgehaald.

Aanmelden

Het online energiecafé is op dinsdag 15 juni  om 19.30 uur. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen voor 10 juni naar duurzaam@epe.nl. Vermeld daarin uw naam, emailadres en telefoonnummer.

* Graag uw aandacht voor de volgende wijziging: we hebben de datum van de bijeenkomst verplaats naar 15 juni. In vorige berichtgeving stond 14 juni, dit is 15 juni geworden.

Pagina opties