Uitnodiging Energiecafé: denkt u met ons mee over energie en warmte? (02-04-2021)

Dit item is verlopen op 14-04-2021.

De gemeente Epe werkt aan de Transitievisie Energie en warmte. We onderzoeken hoe de gemeente Epe in 2050 CO2​ neutraal kan zijn. Als de visies klaar zijn gaan we kijken hoe we de visies moeten uitvoeren. We weten dan:

  • welke forse CO2​ besparingsprojecten we starten.
  • welke wijken het meest geschikt zijn om als eerste van het aardgas te gaan en een wijkuitvoeringsplan voor te maken.

Meer informatie over de transitievisie energie en warmte leest u hier.

Energiecafé

In april organiseert de gemeente Epe twee Energiecafe’s. Dit zijn online bijeenkomsten waarin wij met elkaar van gedachten willen wisselen over de toekomst van energie en warmte binnen onze gemeente. Het gaat tijdens die bijeenkomsten over een richting kiezen. Denk hierbij aan vragen als ‘wat vindt u belangrijk: Betaalbare energie. Of een landschap waarin windmolens niet opvallen, maar u wel meer betaalt voor energie’. We gaan in kleine groepjes uit elkaar. We leggen u ideeën en vragen voor en horen graag wat u ervan vindt.

Energiecafé 1:  dinsdag 13 april, 19.30 – 21.30 uur
Energiecafé 2:  woensdag 14 april, 19.30 – 21.30 uur

Aanmelden en meedoen

U kunt zich aanmelden voor 8 april via duurzaam@epe.nl. Met de volgende gegevens:
Naam:
Adres:
Mailadres
Telefoonnummer:
Voorkeur datum:
Een paar dagen van tevoren krijgt u een mail met de datum en tijd van de bijeenkomst waarbij u kunt meepraten en een link voor Teams.

Uw mening is belangrijk. De uitkomst van deze bijeenkomsten gebruiken wij om de transitievisie energie en warmte te schrijven. Pas als de visies klaar zijn gaan we werken aan de uitvoeringsplannen. Dan gaan wij graag samen met u nadenken over uw wijk en maken we samen een plan voor een aardgasvrije wijk.

Graag tot dinsdag 13 of woensdag 14 april!

Pagina opties