Tom Horn geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Epe (17-12-2019)

Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Donderdagmiddag 19 december werd Tom Horn geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Epe. Onder luid tromgeroffel van het Sint Maartensgilde daalden Tom Horn en zijn vrouw Trudy de witte marmeren trap in het gemeentehuis af. Hans de Goede opende als voorzitter van de raad de bijzondere raadsvergadering. De griffier las het Koninklijk Besluit voor om Tom Horn te benoemen. En de commissaris van de Koning John Berends sprak mooie woorden.

Daarna was het tijd voor de commissaris van de Koning om de belofte af te nemen bij de burgemeester. Diana Oosterhof sprak de aanwezigen toe namens de raad en als voorzitter van de vertrouwenscommissie. Locoburgemeester Robert Scholten vatte samen van welke gemeente Tom Horn burgemeester is geworden, ondersteund door de promotiefilm 100% Wild van de VVV Epe.

Daarna hing hij de ambtsketen om bij de nieuwe burgemeester. Burgemeester Jos Penninx van de gemeente Voorst heette de nieuwe burgemeester daarna welkom in de burgemeesterskring. De bijzondere raadsvergadering eindigde met een toespraak van  burgemeester Tom Horn en een klap met de aan hem overhandigde voorzittershamer. Daarna was het tijd voor een gezellige receptie en kon iedereen de kersverse burgemeester met zijn installatie feliciteren.

Pagina opties