Talent gezocht: Amateurkunst thema Paarden in mei, doe mee!

Dit item is verlopen op 23-02-2018.

Ga nu aan de slag en doe mee aan de expositie in De Ring. Het thema is een abstracte of meer realistische weergave van paarden. De Paarden4daagse die dit jaar voor de 25ste keer in Epe georganiseerd wordt en groots wordt gevierd, willen we hiermee extra in het zonnetje zetten.

Thema paarden4daagse

In samenwerking met partijen, zoals o.a. het Cultuurplein besteden we extra aandacht aan de 25e editie van de Paarden4daagse, door deze tentoonstelling te organiseren. Voor u, als amateur kunstenaar, ligt vanaf heden een inschrijfformulier klaar in De Ring in het gemeentehuis in Epe. De openingstijden van De Ring zijn van dinsdag t/m donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdagochtend (op andere tijden kunt u een formulier meenemen boven aan de trap bij de info-zuil van De Ring.) Ook op de site van Stichting De Ring, www.deringepe.nl kunt u een inschrijfformulier downloaden. In De Ring kan het inschrijfformulier worden ingeleverd of mailen naar info@deringepe.nl.

Ook amateurkunstenaars uit de regio Noord Oost Veluwe  kunnen meedoen

In 2014 heeft Stichting de Ring ook een evenement georganiseerd voor amateurkunstenaars in de gemeente Epe met als titel Epe veelzijdig. Gezien de enthousiaste reacties van deelnemers en bezoekers toen, kunnen we spreken van een groot succes! Tijd voor een herhaling dus. Door reacties van amateurkunstenaars net buiten onze gemeentegrenzen hebben we besloten dit keer amateur kunstenaars uit de regio Noord Oost Veluwe op te roepen zich in te schrijven voor dit evenement. We hopen op een groot aantal enthousiaste deelnemers met uiteenlopende werken. Het gebruik van de werkvormen en het materiaal is vrij. U kunt denken aan keramiek, hout, glas, brons, steen, fotografie enz.

Meld u snel aan

Meld u zo snel mogelijk aan, maar in ieder geval voor  1 mei 2018. Op het formulier kunt u ook meer informatie vinden over bijvoorbeeld de afmetingen van uw werk. De opening van de expositie is op 30 mei 2018.

Laat u inspireren door de Paarden4daagse in Epe en doe mee!

Pagina opties