Stem op één van de genomineerden voor de Sportprijs en Heel Epe Beweegt prijs 2017!

Dit item is verlopen op 30-12-2017.

Welke sporter of sportteam verdient volgens ú de Sportprijs 2017? Wie heeft zich afgelopen jaar op een bijzondere manier ingezet voor maatschappelijke sportinitiatieven en verdient daarmee de ‘Heel Epe Beweegt-prijs’? Stem tot en met 29 december 2017 op uw favoriet!

Breng meteen uw stem uit via de blauwe knop. Of lees nog even door voor meer informatie over de genomineerden:

Stem op uw favoriet voor de Sportprijs 2017

Stem op uw favoriet voor de Heel Epe Beweegt prijs 2017

Genomineerden Sportprijs en 'Heel Epe Beweegt'-prijs 2017

Sportprijs 2017

Desi van Emmerik (atletiekvereniging  Cialfo)

Desi is 15 jaar en een  aanstormend talent. Door haar trainingen op de vereniging en in het nationale team scoort zij aanhoudend hoog op regionale, nationale en internationale kampioenschappen. Als lid van het selectieteam NL behaalde zij in juni de eerste plaats bij de Ruhrgames voor C junioren op de 800 meter.

Nurija van Schoonhoven (PEC Zwolle)

Nurija van Schoonhoven is 19 jaar en speelt bij PEC Zwolle vrouwen. Dit jaar heeft ze met Oranje vrouwen onder 19 een plek in de halve finale behaald. Hiermee heeft Oranje vrouwen onder 20 jaar ook plaatsing voor het WK in 2018 in Frankrijk gerealiseerd.

Sander van Looij (PEC Zwolle)

Sander van Looij is 20 jaar en speelde tot 2012 bij SV Epe. Er was belangstelling voor hem van zowel Vitesse als PEC Zwolle. Hij heeft voor de laatste gekozen. Sander trainde als 17-jarige al mee met de selectie. Dit seizoen maakt hij deel uit van het eerste elftal en kreeg een profcontract. Sander is inzetbaar op rechts centraal en links centraal in de verdediging. Zijn rechterbeen is wat sterker en dus ligt daar zijn voorkeur.

‘Heel Epe Beweegt-prijs’ 2017

Gisola Emster Veldtoertocht - wielervereniging ‘Houdt de ketting strak’

Zaterdag 21 oktober jl. werd voor de 17e keer de Gisola Emster Veldtoertocht verreden met als start en finish sportpark 't Hanendarp in Emst. De Veldtoertocht had al het predicaat "klassieker", maar nu ook het keurmerk "Extra Goed Geregeld", het hoogst haalbare binnen de NTFU. Met dit keurmerk is zowel Emst als de gemeente Epe landelijk op de kaart gezet.

Hangplektoernooi SV Vaassen

Het  hangplektoernooi van SV Vaassen wordt elk jaar in mei georganiseerd. In 2017 werd het voor de 15e keer georganiseerd. Het jongerenwerk van Koppel is hier nauw bij betrokken. Het toernooi is bestemd voor deelnemers die ouder zijn dan 15 jaar. Dit toernooi is ooit gestart naar een idee van Jan Rodijk, van SV Vaassen. Jongeren uit Vaassen, Emst en Apeldoorn strijden in de finale om de teamschotel en 2 consumptiebonnen. Sportiviteit staat in dit toernooi voorop.

Epe On Ice

Epe On Ice trekt jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers waaronder 2.500 basisschoolleerlingen. Dit jaar vindt de elfde editie van Epe On Ice plaats. Het evenement is niet meer weg te denken uit de gemeente Epe en is zonder de inzet van de vele vrijwilligers niet mogelijk. Ruim 100 vrijwilligers en vele sponsoren zetten zich ieder jaar weer in om dit evenement, dat in de laatste weken van december plaatsvindt, te organiseren.

Hoe gaat het verder na het stemmen?

U kunt tot en met vrijdag 29 december stemmen. Uw keuze zal voor 50% meetellen in de uiteindelijke keuze voor de winnaar. De overige 50% wordt bepaald door de jury, met daarin onder andere Tiemen van der Kolk, winnaar van vorig jaar. De prijzen worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op maandag 8 januari 2018.

Pagina opties