Opfriscursus rijbewijs senioren

Dit item is verlopen op 14-08-2017.

Op 16 en 17 augustus organiseert SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe in samenwerking met de gemeente Epe de jaarlijkse opfriscursus rijbewijs senioren (voorheen BROEM-cursus). Automobilisten van 60 jaar en ouder kunnen tijdens de cursus hun rijvaardigheid en verkeerskennis testen. Bent u 60 jaar of ouder en al jaren in het bezit van een rijbewijs? Dan nodigen wij u graag uit om mee te doen. Deelname aan de cursus heeft geen consequenties voor uw rijbewijs.

U bent op woensdag 16 augustus  van 9.00 tot 13.00 uur van harte welkom in De Keet in Heerde en op donderdag 17 augustus van 9.00 tot 13.00 uur in De Rank in Vaassen.

Programma

  • Een rit in uw eigen auto met een erkend rijinstructeur (ongeveer 45 minuten).
  • Een theorieles, gegeven door een erkend rijinstructeur.
  • Presentatie door mevrouw Anke de Koff, apotheker, over het gebruik van medicijnen in het verkeer.
  • Presentatie door mevrouw Marie-Josée Andringa, arts, van afdeling Oost- Veluwe van Alzheimer Nederland, over verantwoord rijden bij het ouder worden.

Kosten

Om mee te doen met de cursus moet u een autoverzekering met inzittendenverzekering hebben. De cursus is bedoeld om u te helpen op een veilige manier aan het verkeer te blijven deelnemen. Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat. De kosten voor deelname aan de cursus bedragen € 15,-. Dit bedrag moet u ter plekke contant betalen.

Aanmelden

Als u wilt meedoen, kunt u zich uiterlijk 10 augustus aanmelden door een e-mail te sturen naar info@swoepe.nl onder vermelding van opfriscursus 2017. Vermeld in de e-mail ook uw naam, volledige adres, geboortedatum en uw telefoonnummer. U kunt ook tussen 9.00 en 12.00 uur bellen naar SWO/E op telefoonnummer 0578 – 62 09 88 of binnenlopen aan de Stationsstraat 25 in Epe.

Pagina opties