Mevrouw Bosch-Proper benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Dit item is verlopen op 04-05-2019.
Foto: Hans van de Vlekkert

Vrijdag 5 april kreeg mevrouw H. Bosch-Proper uit Vaassen uit handen van burgemeester Hans van der Hoeve een Koninklijke onderscheiding. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De bijbehorende versierselen van deze Koninklijke onderscheiding kreeg zij opgespeld tijdens het feest vanwege het 65-jarige bestaan van Speeltuinvereniging De Kouwenaar in Vaassen.

Mevrouw Bosch-Proper is in 1980 begonnen als vrijwilliger bij de speeltuinvereniging De Kouwenaar. Ruim 28 jaar is zij bestuurslid van de vereniging en ruim 23 jaar maakte zij het wijkgebouw schoon. Als het om de club gaat, is mevrouw Bosch-Proper zeer gedreven. Samen met haar man nam ze bij de speeltuinvereniging als leerbedrijf vele jongeren van Stichting Woldyne en De Passerel onder haar hoede en hielp hen zo verder de maatschappij in.

Naast haar bestuursfunctie heeft mevrouw Bosch-Proper vele activiteiten verricht en georganiseerd voor de vereniging: de inkoop van prijzen van de kaartavonden en bingo’s, inkopen voor de bar en het regelen van de barbezetting, de kaartmarathons, rommelmarkten, oliebollenactie, mini-kerstmarkt, Vaassen 1100, funny bunny dag, halloweendisco, de spooktocht en de pompoenenmiddag en de avondwandelvierdaagse. Kortom: mevrouw Bosch-Proper is van onschatbare waarde voor De Kouwenaar en heeft zich op die manier geruime tijd voor onze samenleving ingespannen.

Foto: Hans van de Vlekkert

Pagina opties