Kiezen voor de juiste zorgverzekering (13-12-2021)

Dit item is verlopen op 01-02-2022.

De gemeente Epe wil graag  dat iedereen goed verzekerd is en niet teveel betaalt voor de zorgverzekering. Inwoners moeten voor 2022 moet weer kiezen voor een zorgverzekering. Daarbij kunnen ze hulp krijgen.

Wie wil weten wat de beste zorgverzekering is, kan op de website van Poliswijzer, www.poliswijzer.nl/epe aangeven welke voor zorg er nodig is. Na beantwoording van een aantal vragen, volgt een advies voor een zorgverzekering op maat. Er volgt dan direct advies over welke zorgverzekering passend is en of overstappen een goede optie is.

Telefonische hulp

Door Coronavirus is besloten om geen inloopspreekuren te houden. In plaats daarvan staan adviseurs van Poliswijzer telefonisch klaar voor iedereen met vragen. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 050 21 11 455.

Wie hulp nodig heeft bij het invullen van de webpagina www.poliswijzer.nl/epe of bellen naar Poliswijzer, kan contact opnemen met Koppel-Swoe. Zij helpen graag met het invullen of bellen naar de Poliswijzer. Koppel-Swoe is bereikbaar via 0578-67 67 67.

Pagina opties