Kennismaken met: Vera Griep - Pont (Gemeentebelangen Epe) (08-06-2022)

Dit item is verlopen op 20-07-2022.
Vera Griep - Pont (Gemeentebelangen Epe)

Na de verkiezingen in maart zijn er nieuwe gezichten bij gekomen in de gemeenteraad van Epe. Maar van de 23 raadsleden zijn er ook een aantal die al eerder een periode in de raad zaten. In de komende weken stellen de raadsleden zich voor. Nu aan de beurt is Vera Griep - Pont van Gemeentebelangen Epe. 

Even voorstellen

Mijn naam is Vera Griep, ik ben getrouwd met Alex en wij hebben 2 kinderen en 5 kleinkinderen, waar we heel trots op zijn. Ik hou van schilderen, tekenen, creatief bezig zijn en het zaaien van plantjes, met name alle soorten zonnebloemen.

Wat is voor u een bijzondere plek in de gemeente Epe?

Ik wandel graag op de heide en in de bossen van onze mooie gemeente Epe. Daar maak ik mijn hoofd leeg en mediterend op een bankje krijg ik weer nieuwe energie. Ik ben een mensenmens en maak graag verbinding met mensen en doelgroepen.

Waarvoor gaat en staat u?

Politiek gezien, als raadslid voor onze lokale partij Gemeentebelangen Epe, staan wij voor grote opdrachten als raad de komende vier jaar. Deze moeten wij doordacht, transparant, realistisch, integer en met heldere communicatie naar onze inwoners toe brengen. Als gekozen raadslid, met voorkeursstemmen, wil ik daarmee mijn belofte aan onze kiezers nakomen. Mijn doel is de komende vier jaar verbinding te zoeken met inwoners en maatschappelijke organisaties en voor hen een luisterend oor te zijn. Ook belangrijk vind ik het oplossen van de woningnood, met name voor onze jongeren die graag willen uitvliegen vanuit huis en nu genoodzaakt thuis moeten blijven wonen. Een onnatuurlijke situatie, denk aan uzelf toen u nog jong was. Dit kan op korte termijn bijvoorbeeld met flexwoningen en snellere bouwprocedures van betaalbare koopwoningen.

Wat doen we als raad voor u?

Onze taak als raadslid is onze inwoners betrekken bij belangrijke plannen volgens de participatieladder (zie ons verkiezingsprogramma op www.gemeentebelangen-epe.nl). Hopelijk kan de nieuwe raad de communicatie verbeteren en het vertrouwen van de inwoners herstellen, dit was de laatste jaren zeker niet optimaal. Begrip en belangen van de inwoners gaan altijd voor.

Uitnodiging

Graag kom ik met u of met uw organisatie in contact. Ik sta altijd open voor een uitnodiging of een gesprek met een luisterend oor, maar wel met de aantekening dat ik niet direct uw probleem kan oplossen. Maar mijn persoonlijke ervaring is dat als je gehoord wordt, dit al veel goedmaakt. En we kunnen samen naar oplossingen of ideeën kijken. Dat we niet op basis van zwart of wit maar, indien mogelijk, ook het grijze gebied kunnen betreden.

vmwgriep@epe.nl   

Pagina opties