Kennismaken met: Kenan Aldemir (Nieuwe Lijn) (22-06-2022)

Na de verkiezingen in maart zijn er nieuwe en vertrouwde gezichten gekozen in de gemeenteraad. Iedere week stellen we opnieuw raadsleden voor. Deze week: Kenan Aldemir van Nieuwe Lijn. 

Even voorstellen

Mijn naam is Kenan Aldemir. Ik ben geen geboren, maar wél een getogen Vaassenaar; ik woon hier sinds de jaren ‘60. Mijn vader kwam als eerste gastarbeider naar Vaassen. Dit maakt mij extra trots als inwoner en als raadslid. Sinds de jaren ‘60 is er veel veranderd in de samenleving. Dit motiveert mij om me in te zetten om ervoor te zorgen dat we nog meer doen voor onze inwoners. Ik ben werkzaam bij SDD in Emst als planner en doe de aansturing en leiding van de productie. 

Wat is voor u een bijzondere plek in de gemeente Epe?

Ik kan niet gelijk een plek of locatie noemen die bijzonder is. Vaassen is naar mijn mening een van de mooiste plekken op de Veluwe waar je van de natuur kan genieten. Het geeft je rust, genot en warmhartigheid. Daarom ben ik ook altijd hier gebleven.  

Waarvoor gaat en staat u?

Ik zal mij o.a. inzetten om te werken aan de normen en waarden in onze samenleving. De definitie van transparantie heeft tegenwoordig een andere betekenis gekregen. Dit is inderdaad openheid, maar de inhoud moet niet LEEG zijn. Alles binnen onze gemeente moet open, eerlijk en met inhoud zijn. En hier zet ik mijzelf voor in. 

Wat doen we als raad voor u?

Ik ben mede dankzij mijn partij Nieuwe Lijn en ook u voor de vierde keer verkozen in de gemeenteraad. Dit motiveert mij om deze komende jaren er iets moois van te maken en ook blijf ik mij inzetten als brug tussen de Turkse gemeenschap en de gemeente. Ook in onze gemeente wordt er gezamenlijk gewerkt aan diverse projecten zoals o.a. de Dag van de Dialoog. De afgelopen jaren hebben beide culturen veel van elkaar geleerd en ik hoop dat dit zich voortzet in een goede samenwerking binnen onze gemeente. 

Uitnodiging

Ik ben altijd en overal bereikbaar voor u, want ik ben één van u en onder u. Net zoals voorheen zal ik altijd als een luisterend oor dienen. U kunt mij bereiken via kaldemir@epe.nl 

Pagina opties