Kennismaken met: Albert Vos (Nieuwe Lijn) (28-06-2022)

Dit item is verlopen op 13-07-2022.

Na de verkiezingen in maart zijn er nieuwe gezichten bij gekomen in de gemeenteraad van Epe. Maar van de 23 raadsleden zijn er ook een aantal die al eerder een periode in de raad zaten. Iedere week stellen we raadsleden voor. Deze week: Albert Vos van Nieuwe Lijn. 

Even voorstellen

Mijn naam is Albert Vos. Ik ben 64 jaar oud, geboren op de Beemte-Broekland en woon al 62 jaar in Vaassen. Inmiddels ben ik 34 jaar getrouwd met Ria en samen hebben wij 1 zoon.

Wat is voor u een bijzondere plek in de gemeente Epe?

Wij mogen graag wandelen in onze mooie en afwisselende omgeving. Ga je linksaf, sta je zo in de bossen en ga je rechtsaf, loop je tussen de weilanden en langs de weteringen. Er zijn een aantal plekken in Vaassen en omgeving die ik graag bezoek. Het Kersendieksien, een prachtig pad langs kasteel de Cannenburch en de Cannenburgher watermolen van familie te Riele, waar nog altijd op kleine schaal specerijen worden gemalen. Het sprengengebied langs de Elburgerweg, en dan in het bijzonder de Motketel, is een bezoek waard. Misschien wel een mooie opmaat naar een Vaassens Klompenpad.

Waarvoor gaat en staat u?

Dit is mijn tweede termijn als raadslid voor Nieuwe Lijn in de gemeente Epe en ik maak mij vooral zorgen om de dingen die dicht bij ons staan, zoals onze leefomgeving en de energiearmoede onder onze inwoners. Veel gezinnen kunnen de torenhoge kosten van de energie niet meer opbrengen. En hoe gaan wij deze energiekosten in de toekomst betaalbaar houden voor iedereen, met het oog op de komende energietransitie?

Wat doen we als raad voor u?

De raad is er voor onze inwoners. Wij gaan graag met de inwoners in gesprek over bijvoorbeeld wat er leeft in een buurt, bij een vereniging of op het persoonlijk vlak. De persoonlijke gesprekken zijn voor mij vaak een reden om vragen te stellen in de commissievergadering over de onderwerpen die onze inwoners raken.

Uitnodiging

Nieuwe Lijn nodigt onze inwoners graag uit om met ons in gesprek te gaan over onderwerpen die op dat moment leven. Spreek mij rustig aan als ik door het dorp loop of stuur mij een mail naar avos@epe.nl.  
 

Pagina opties