Interactieve informatie op Epe.nl (13-01-2021)

Dit item is verlopen op 29-01-2021.
Uitsnede interactieve bomenkaart

De gemeente is voortdurend in beweging. De omgevingswet is een belangrijke nieuwe ontwikkeling. Eén die invloed heeft op alle inwoners. Het gaat dan niet alleen over vragen hoe en waar wij willen wonen. Het gaat ook over informatie over uw leefomgeving en hoe begrijpelijk deze informatie is.

Interactieve kaarten

Kort gezegd: we werken aan het beschikbaar maken van digitale informatie. En daarin hebben we weer een stap gezet waar wij u graag meer over vertellen. Zo plaatsen wij op onze website bij sommige onderwerpen interactieve kaarten. Een eerste voorbeeld is de pagina Aangevraagde kapvergunningen gemeente. Op deze pagina staat nu een kaart waarop alle bomen staan die gekapt gaan worden door de gemeente. Klikt u op een boom? Dan krijgt u extra informatie zoals bijvoorbeeld de boomsoort of de stamdikte.

Dit jaar gaan we nog meer informatie via interactieve kaarten beschikbaar maken. Zo komt u op een eenvoudige manier meer te weten over uw eigen leefomgeving. U kunt dan zelf allerlei informatie vinden waarmee u plannen kunt maken en initiatieven kunt opzetten.

Pagina opties