‘Intensief samenwerken met anderen, maakt plannen beter’

Dit item is verlopen op 23-02-2018.

Epe 2014 versus Epe 2018. Wat is er veranderd? Wat heeft de gemeente zoal bereikt en wat kon er eventueel beter? Dergelijke vragen worden de komende weken afgevuurd op de vijf wethouders van deze prachtgemeente. Deze keer aan het woord? Erik Visser, wethouder jeugd, economie, participatie en onderwijs.

We gaan vier jaar terug in de tijd. Wat was toen uw visie op de komende regeerperiode?

“Ik ben als CDA-raadslid de politiek ingegaan omdat ik me graag wilde inzetten voor mens en maatschappij. Sociaal, actief en betrokken zijn steekwoorden die goed bij me passen. Naast een drukke baan in het bedrijfsleven, deed ik veel vrijwilligerswerk. Zo zat ik bijvoorbeeld jarenlang in het bestuur van De Koekoek in Vaassen.”
“Toen ik gevraagd werd om me verkiesbaar te stellen als wethouder, hoefde ik niet lang na te denken. Ik had toen al een bepaald ideaal: ik wilde graag samenwerken met andere partijen. Andere partijen in de politiek, maar ook andere partijen buiten de gemeente. Je moet de handen juist ineenslaan met anderen. Je moet niet praten over mensen maar je moet met mensen praten over wensen en mogelijkheden. Dan bereik je het meeste.”

Lees het volledige interview in onderstaande PDF.

 

Te downloaden:

Pagina opties