Inloopavond start werkzaamheden centrum Vaassen

Dit item is verlopen op 11-10-2018.

Op maandag 15 oktober 2018 start Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek BV, in opdracht van de gemeente Epe, met werkzaamheden in het centrum van Vaassen. Er wordt gestart op de kruising Jan Mulderstraat / Houtzagersstraat /Molenstraat. De opknapbeurt zit al vele jaren in de planning. De riolering en de bestrating in het centrum van Vaassen worden vervangen. Het werk wordt in verschillende fases uitgevoerd om het centrum van Vaassen zo bereikbaar mogelijk te houden. De totale werkzaamheden zijn naar verwachting eind 2019 klaar.

Inloopavond

Dusseldorp en de gemeente Epe houden een inloopavond op woensdagavond 10 oktober in “De Rank”, Torenstraat 15 in Vaassen. Tussen 19:00 en 20:30 uur kunt u vrij inlopen. U krijgt te zien hoe het centrum van Vaassen gaat veranderen, waar op welk moment gewerkt wordt en wat dit betekent voor het verkeer en de bereikbaarheid.

Kunt u niet bij de inloopavond aanwezig zijn, maar bent u wel benieuwd naar de plannen? Informatie over de werkzaamheden, kunt u binnenkort lezen op www.epe.nl of in de lokale bladen zoals ‘Veluws Nieuws’ en ‘Vaassens Weekblad’.

Pagina opties