Informatieavonden fietsroute Apeldoorn-Epe (21-10-2021)

Afbeelding bij Informatieavonden fietsroute Apeldoorn-Epe

Samen met andere gemeenten van de Cleantech Regio werken we aan het verbeteren van het regionale fietsnetwerk, zodat fietsers zich vlot, veilig en comfortabel kunnen verplaatsen. Een van de fietsroutes waar we aan werken is de fietsroute tussen Apeldoorn en Epe (F50), met daartussen de dorpen Wenum-Wiesel, Vaassen en Emst.

Inmiddels is het schetsontwerp uitgewerkt naar een voorlopig ontwerp, dat we u nu kunnen laten zien. Dat doen we via informatiebijeenkomsten over dit project. De opzet van alle bijeenkomsten is gelijk.

Drie dezelfde informatiebijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • maandag 25 oktober in de Prinses Beatrixschool (Papegaaiweg) in Wenum-Wiesel;
  • dinsdag 26 oktober in de Grote Kerk (Marktplein) in Vaassen;
  • woensdag 27 oktober in het gemeentehuis (Markt) in Epe.

Wij geven tijdens de bijeenkomst twee keer een toelichting: om 19.00 uur en om 20.00 uur. Na de presentatie kunnen bezoekers de ontwerptekeningen bekijken en in gesprek gaan met de projectmedewerkers.

Aanmelden

In verband met de coronamaatregelen en om (te) grote drukte te voorkomen is het wel noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor de bijeenkomst. U kunt zich aanmelden door te mailen naar de Cleantech Regio. Graag hierbij vermelden op welke avond, hoe laat en met hoeveel personen u komt.

Hoe nu verder?

Aanvullende informatie over het besluitvormingsproces en het definitieve ontwerp vindt u op onze projectpagina.

Pagina opties