Informatieavond groepsaankoop woningisolatie 7 mei (30-04-2019)

Dit item is verlopen op 25-05-2019.

Donderdagavond 25 april was in Vaassen de eerste informatieavond voor woningeigenaren om hun woning te isoleren. De opkomst was goed met ruim 50 geïnteresseerden, die een koel huis in de zomer en lekker warme voeten in de winter willen. Wethouder Erik Visser opende de avond met de uitdaging om met zijn allen in Epe zoveel mogelijk energie te besparen. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook goed voor het milieu. Vloer- en glasisolatie kunnen daarbij een 1e stap zijn.

De installateur en de energie-adviseur van het energieloket kregen veel vragen over de isolatiemogelijkheden bij de mensen thuis. Er is al één opdracht voor vloerisolatie verleend. Deze mensen zullen warme voeten hebben aankomende winter! Wie volgt?

Informatieavond 7 mei

De gemeente organiseert nog een informatieavond voor de groepsaankoop:

dinsdag 7 mei  | 19:30 – 21:00 uur | Gemeentehuis Epe (Marktplein 1 Epe)

U bent van harte welkom voor meer informatie. Vanaf 19:15 uur kunt u binnenlopen, het programma begint om 19:30 uur. U kunt u aanmelden voor de informatieavond via www.regionaalenergieloket.nl/epe, maar aanmelden is niet verplicht.

Bent u niet in de gelegenheid om één van de avonden bij te wonen? U kunt zich sinds 11 april 2019 online inschrijven voor de actie via www.regionaalenergieloket.nl/Epe.

Voordelen van de groepsaankoop:

  • Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Maatwerk: elke deelnemer krijgt een persoonlijke offerte op maat.
  • Leverancier uit de regio.

U kunt meedoen aan deze groepsaankoop wanneer u een koopwoning heeft, gebouwd tussen 1920 en 1987. Deze woningen zijn vaak slecht tot matig geïsoleerd en erg geschikt om met deze groepsaankoop mee te doen.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de groepsactie voor isolatie? Neem dan contact opnemen met het Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of via 088-525 4110.
 

Pagina opties