In problemen door toeslagenaffaire? Meld u bij de gemeente voor hulp (21-01-2021)

In Nederland zijn duizenden ouders de dupe geworden door de problemen met kinderopvangtoeslag. De kinderopvangtoeslag van een groot aantal ouders is onterecht stopgezet en teruggevorderd. De Belastingdienst/Toeslagen compenseert hen daar financieel voor.

Maar voor wie in de problemen is geraakt, is dat niet altijd voldoende. Er kunnen bijvoorbeeld problemen zijn ontstaan rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en opvoeding van kinderen. Herkent u zich hierin? De gemeente Epe biedt graag hulp.

Meld u bij ons

Volgens de Belastingdienst zou het in gemeente Epe gaan om minder dan tien gezinnen. De gemeente wil graag in contact komen met deze ouders/verzorgers, die door de toeslagenaffaire in de problemen zijn gekomen. In verband met de privacywetgeving beschikken we op dit moment als gemeente nog niet over de contactgegevens van deze gezinnen. Meld u daarom snel bij ons aan, dan kunnen we ook snel beginnen met hulpverlening.

Coördinatiepunt Leefbaarheid en Veiligheid

Heeft u hulp nodig? Meld u bij het Coördinatiepunt leefbaar en veiligheid van gemeente Epe. We zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 140578. Mailen kan ook: coordinatiepuntlv@epe.nl. Vermeld uw naam en telefoonnummer en onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Zij helpen u graag verder.

Pagina opties