Hulp senioren voor reizen met het OV in Vaassen

Dit item is verlopen op 19-10-2017.

Het reizen met het openbaar vervoer is de laatste jaren flink veranderd. Zo heeft u momenteel OV-chipkaart nodig voor de bus of de trein. Voor senioren is het soms lastig om hier mee om te gaan. Omdat ze niet weten hoe deze kaart werkt of het spannend vinden. Om senioren te helpen organiseren we op 19 oktober een informatiebijeenkomst in Vaassen. Tijdens deze bijeenkomst kunnen inwoners vragen stellen over de OV-chipkaart en oefenen met het gebruik ervan.

Informatiebijeenkomst

Datum:    donderdag 19 oktober 2017
Tijd:         14.00 - 16.00 uur.
Locatie:   wijksteunpunt Bloemfontein, Wetstraat 12 in Vaassen

Persoonlijke hulp

Tijdens de bijeenkomst informeren OV-ambassadeurs u over reizen met de bus of trein met de OV-chipkaart. Er is informatiemateriaal aanwezig en na afloop van de bijeenkomst kunt u een afspraak maken voor en proefreis. Zo kunt u de OV-chipkaart in het echt uit te proberen onder leiding van een OV-ambassadeur. Ook is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor een vervolgbijeenkomst of advies op maat. Opgave is niet nodig en deelname is gratis. Vanaf 13.45 uur staan koffie en thee klaar.

De bijeenkomst wordt georganiseerd is samenwerking met de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel in het kader van Ervaar het OV.

Pagina opties