Hulp bij vinden van passende zorgverzekering (02-12-2020)

Dit item is verlopen op 15-01-2021.

Het kan nogal een gepuzzel zijn om een passende zorgverzekering te vinden. Een zorgverzekering die past bij wat u wilt en nodig heeft. En een zorgverzekering die past bij uw portemonnee. Zeker voor mensen met een laag inkomen is het belangrijk dat de zorgverzekering betaalbaar is én blijft. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hulp krijgen bij het vinden van een zorgverzekering die bij u past.

Gemeente heeft vergelijkingstool gemaakt

Speciaal voor u heeft de gemeente Epe met Poliswijzer.nl een digitale vergelijkingstool gemaakt. Deze tool heet Poliswijzer. In Poliswijzer staan alle zorgverzekeringen van Nederland.

Goedkoopste verzekering staat altijd bovenaan

Om een passende zorgverzekering te vinden, doorloopt u een aantal stappen. Eerst vult u in wat u zoekt, dus wat u wilt en wat u nodig heeft. Poliswijzer vergelijkt daarna voor u alle zorgverzekeringen. Alleen de verzekeringen die passen bij wat u zoekt blijven over. De goedkoopste staat altijd bovenaan. Zo vindt u een Zorgverzekering op Maat. U vindt de Poliswijzer op www.poliswijzer.nl/epe.

U kunt ook naar een inloopspreekuur komen

Wilt u liever wat hulp bij het vinden van een passende zorgverzekering? Kom dan naar een inloopspreekuur. Daar helpen de adviseurs van Poliswijzer.nl of van het Formulierenteam van Koppel-Swoe u op weg. Let op: neem de zorgpas mee van de zorgverzekering die u nu hebt. Zorg ook dat u de inloggegevens van uw DigiD bij de hand heeft. Die gegevens heeft u nodig om tijdens het spreekuur in te loggen op Poliswijzer.nl.

Bij deze spreekuren gelden de coronamaatregelen

Het is belangrijk dat u zich houdt aan de coronamaatregelen. Er zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Let op: neem een mondkapje mee. Het dragen daarvan is verplicht. Zo kan iedereen de inloopspreekuren veilig bezoeken.

Inloopspreekuren: dagen, tijden en plaatsen

Wanneer worden deze inloopspreekuren gehouden?

  • Maandag 7 december van 9:00 tot 12:00 uur in Bloemfontein Vaassen
  • Vrijdag 11 december van 9:00 tot 12:00 uur in Kulturhus Epe
  • Woensdag 16 december van 17:00 tot 20:00 uur in Kulturhus Epe
  • Vrijdag 18 december van 13:00 tot 16:00 uur in Bloemfontein Vaassen

Tolk aanwezig

Bij alle inloopspreekuren is een tolk Arabisch aanwezig. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. U bent van harte welkom!

Pagina opties