Heeft u bij Menzis een collectieve zorgverzekering via de gemeente?

Dit item is verlopen op 31-12-2019.

Mensen met een laag inkomen konden dit jaar via de gemeente een collectieve zorgverzekering afsluiten bij Menzis. Hierin gaat iets veranderen. Menzis stopt namelijk met deze collectieve verzekering via de gemeente. Maakt u hier gebruik van? Dan heeft u vanaf 1 januari 2020 dus een nieuwe zorgverzekering nodig. 

Helaas heeft de gemeente geen andere verzekeraar kunnen vinden voor een collectieve zorgverzekering. Ook niet na lang en intensief zoeken.

U heeft dus vanaf 1 januari 2020 een nieuwe zorgverzekering nodig

Deze nieuwe zorgverzekering vervangt dan uw collectieve zorgverzekering bij Menzis via de gemeente. De gemeente Epe kan u helpen bij het vinden van een passende zorgverzekering.

U kunt hulp krijgen bij het kiezen van een passende zorgverzekering

Dat kan op de volgende 2 manieren.

U kunt vanaf 12 november 2019 de digitale keuzemodule gebruiken

De gemeente Epe werkt hiervoor samen met Poliswijzer. U vindt de vergelijkingstool op www.poliswijzer.nl/epe. U kunt ermee bepalen of de verzekering bij Menzis nog bij u past of dat u misschien beter kunt overstappen. Heeft u inhoudelijke vragen over zorgpakketten? Neemt u dan contact op met een adviseur van Poliswijzer via telefoonnummer (050) 211 14 50.

U kunt ook naar een inloopspreekuur gaan

Daar kunt u terecht bij zorgadviseurs van Poliswijzer met uw vragen over verschillende zorgpakketten. Vrijwilligers van het formulierenteam kunnen u helpen met het invullen van de Poliswijzer. Wanneer en waar deze inloopspreekuren zijn staat op epe.nl/zorgverzekering.

Heeft u vragen?

De gemeente Epe heeft de uitvoering van sommige taken overgedragen aan de gemeente Apeldoorn. Dat geldt ook voor de regelingen voor zorgkosten van mensen met een laag inkomen. Heeft u vragen over uw zorgkosten? Neemt u dan contact op met de gemeente Apeldoorn. Dat kan via telefoonnummer 14 055. U kunt ook een e-mail sturen aan uwreactie@apeldoorn.nl. Verder vindt u alle actuele informatie op epe.nl/zorgverzekering.

Pagina opties