Haal je informatie en prik lokaal (12-05-2022)

Dit item is verlopen op 18-05-2022.

GGD Noord- en Oost-Gelderland is van maandag 16 mei tot en met woensdag 18 mei aanwezig op het gemeentehuis in Epe voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie. 

De GGD komt tijdelijk bij u in de buurt. Dat maakt het voor u extra makkelijk om langs te komen. Wij bieden veel mensen in de gemeente Epe de gelegenheid om langs te komen. Kijk op de website van de GGD Noord- en Oost-Gelderland of u ook zonder afspraak kunt langskomen.

Vaccineren is niet verplicht. U kiest zelf of U een prik wil of niet. Uzelf goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden uw vragen, zodat u een keus kunt maken op basis van goede, open en eerlijke informatie. 

De tijdelijke locatie op het gemeentehuis in Epe is van 16 mei tot en met 18 mei geopend van 11.00 uur tot 19.30 uur aan Marktplein 1, in Epe. Er wordt gevaccineerd met Pfizer of Moderna. 

Kijk voordat u naar de locatie gaat altijd op de website van GGD Noord- en Oost-Gelderland voor actuele informatie over openingstijden en voorwaarden voor de verschillende vaccinaties. 
https://www.ggdnog.nl/vaccinatielocaties 

Pagina opties