Gezocht: energiecoaches (vrijwilligers) (25-07-2019)

Dit item is verlopen op 19-08-2019.

Krijgt u energie van mensen helpen? Vindt u het leuk om tips te geven voor een beter milieu én voor een lagere energierekening voor bewoners van huur- en koopwoningen? En heeft u tijd en energie? Dan zoeken we u!

Binnen de gemeente Epe zijn energiecoaches actief die tips geven voor een lagere energierekening én voor een beter milieu. Binnen deze groep is ruimte voor nieuwe energiecoaches ontstaan.

De functie

Als energiecoach gaat u met woningeigenaren en huurders in gesprek, inventariseert u hun wensen en geeft u besparingstips. Ook helpt u mensen met vervolgstappen die ze kunnen nemen en bespreekt u de mogelijkheden voor subsidies. U bent tenminste een halve dag per week beschikbaar voor huisbezoeken. U wordt energiecoach op vrijwillige basis en ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Ons aanbod

U krijgt er veel voor terug: een opleiding, een nieuw sociaal netwerk met andere energiecoaches uit de regio Epe, een enthousiast team van begeleiders en regelmatige bijeenkomsten over een boeiend onderwerp. U ontvangt een vrijwilligersvergoeding en u kunt uw reiskosten declareren. De dagen en tijden waarop u als energiecoach werkt, worden in onderling overleg bepaald. Met uw bijdrage werkt u bovendien mee aan een betere leefomgeving, dicht bij huis.

Interesse?

Lees het uitgebreide profiel op www.epe.nl/energiecoach. Solliciteren kan t/m 18 augustus a.s.

Pagina opties