Epe host Kenia tijdens WK Volleybal (23-11-2021)

Dit item is verlopen op 30-11-2021.
WK Volleybal 2022

Over ongeveer een jaar is het zover: Het WK Volleybal Vrouwen 2022 in Nederland! De gemeente Epe mag zich tijdens dit geweldige toernooi Official Team Host noemen. Dit betekent dat Epe gastgemeente is voor het nationale volleybalteam van Kenia en diverse WK-activiteiten plaatsvinden. Hiervoor slaan Nederlandse Volleybal Bond, de Gelderse Sport Federatie, Heel Epe Sport en de gemeente Epe de handen ineen.

Op 29 november vindt een brede digitale kick-off bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst wordt meer informatie over het evenement gedeeld en geĆÆnventariseerd wie mee wil denken over de invulling van het evenement. Denk hierbij aan het stimuleren van lokale samenwerking en het zorgdragen voor een warme aanloop naar het evenement. Lia de Waard opent de kick-off bijeenkomst. Daarna geeft de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) een presentatie over o.a. het WK Volleybal, uitleg over wat het betekent om official team host te zijn en de planning tot aan september 2022.

Daarna volgt een presentatie Gelderse Sport Federatie (GSF) over het organiseren van side-events. Wil je meer informatie over deze digitale bijeenkomst? Actief meedenken over en bijdragen aan het evenement? Neem contact op via een e-mail naar de gemeente Epe.

Pagina opties