Energieadvies nodig? (09-09-2021)

Afbeelding bij energieadvies nodig?

Vanaf 1 september heeft de gemeente Epe een nieuwe energieadviseur: Anneke Idzinga! Inwoners van de gemeente Epe kunnen gratis energieadvies bij haar inwinnen.

Wat is een energieadviseur?

Een energieadviseur is een onafhankelijke expert op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Zij werkt dus niet voor een leverancier of bedrijf en verkoopt geen producten. Een energieadviseur kan u wel helpen met informatie over wat voor uw woonsituatie de mogelijkheden zijn. Hoe kunt u energie besparen? Welke isolatiemaatregelen zijn geschikt voor uw huis en wat is een handige volgorde? Welke mogelijkheden zijn er om van het gas af te gaan? Anneke kan het u vertellen!

Hoe werkt het advies?

U maakt een afspraak via www.epe.nl/ energieloket. Daar vult u uw gegevens in en Anneke zal contact met u opnemen voor een afspraak. Een afspraak kan telefonisch plaats vinden, via videobellen of op het gemeentehuis. Samen met Anneke spreekt u af wat de beste vorm is. Na het gesprek weet u meer over welke (vervolg)stappen u kunt nemen om energie te gaan besparen. U ontvangt een gespreksverslag waar alles nog een keer duidelijk in staat. Anneke ziet uw aanvraag graag tegemoet! Wilt u liever eerst even telefonisch contact? Dat kan ook. Belt u dan met het algemene nummer van Epe 14 0578 en uw wordt doorverbonden met Anneke.

Pagina opties