Eerste weken werkzaamheden Dorpsstraat en Apeldoornseweg Vaassen (03-12-2019)

Dit item is verlopen op 30-12-2019.

De eerste weken 'werk aan de weg' bij de Dorpsstraat en Apeldoornseweg in Vaassen zitten er alweer op. Maandag 18 november startte aannemer Schagen met de eerste fase van deze werkzaamheden. Het bedrijf Siers is bezig met alle kabel- en leidingwerkzaamheden.

Een overzicht van de verschillende fasen:
Fase 1: Dorpsstraat vanaf Marijkeweg tot Stationsstraat.
Fase 2: Kruising Dorpsstraat – Stationsstraat en Apeldoornsweg t.p.v. Oude Apeldoornseweg.
Fase 3: Oude Apeldoornseweg tot kruising Apeldoornseweg-Manegeweg-Krugerstraat.
Fase 4: Kruising Apeldoornseweg – Manegeweg – Krugerstraat tot Laan van Fasna.

Fase 1 is gestart in 2019 en loopt nog even door in 2020. Als de weersomstandigheden het toelaten start aannemer Schagen in januari 2020 met de werkzaamheden aan de westzijde van de Dorpsstraat, aan de kant van Heiwegen Mode. 

Vervangen duiker Dorpsche Beek

Ter hoogte van de Monuta stroomt de Dorpsche Beek. Via een zogenoemde duiker loopt het water van de beek hier onder de weg door. Vrijdag 6 december wordt de duiker in de Dorpsche Beek vervangen.

Vragen of opmerkingen?

Iedere werkdag tussen 09:00 - 10:00 uur kunt u met vragen terecht bij het inloopuur van aannemer Schagen. De bouwkeet van Schagen staat op het parkeerterrein van Royal Vaassen Flexible Packaging.

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de Schagen Infra app!

Aannemer Schagen houdt u via hun omgevingsapp op de hoogte van de werkzaamheden. U kunt deze app downloaden op uw smartphone: in de play- of appstore kunt u zoeken op Schagen Infra. Na het downloaden kiest u voor ‘Apeldoornseweg Vaassen’. Via de app vindt u het laatste nieuws over het project, kunt u een tevredenheidsenquête invullen en ook direct contact met de aannemer opnemen.

Pagina opties