Dienstverlening gemeente Epe (29-05-2020)

De gemeente Epe heeft haar dienstverlening en openingstijden aangepast. De gemeente Epe vraagt u om alleen voor noodzakelijke aanvragen een afspraak te maken en naar het gemeentehuis te komen. Dit om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Zo kunnen we onze diensten veilig en verantwoord blijven leveren.

  • Het gemeentehuis blijft vanwege de coronamaatregelen voorlopig alleen toegankelijk op afspraak. De gemeente Epe vraagt u om alleen voor noodzakelijke aanvragen een afspraak te maken en naar het gemeentehuis te komen.
  • Bezoekers met een afspraak melden zich via de intercom naast de hoofdingang. In het gemeentehuis houden we ons aan de voorgeschreven anderhalve meter afstand. 
  • Wij werken zo veel mogelijk vanuit huis. Verwerking van mutaties, reacties op mails en wachttijden bij de telefoon kunnen langer zijn dan u gewend bent, omdat we in kleine teams werken. 

Is er sprake van spoed?

Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Afspraken

U kunt digitaal een afspraak inplannen. Afspraken kunnen alleen doorgaan als u gezond bent en geen klachten heeft. Kijk voor meer informatie daarover op de website van het RIVM. We handelen uw (aan)vragen zo veel mogelijk telefonisch en digitaal af. U hoeft dan alleen naar het gemeentehuis te komen als het echt niet anders kan.

Afhalen documenten

U kunt documenten nog steeds afhalen, maar alleen op afspraak. Deze maatregel geldt vanwege de coronamaatregelen voor onbepaalde tijd. 

Bezoek gemeentehuis

Heeft u een afspraak gemaakt voor een bezoek aan ons gemeentehuis? Dan bent u welkom wanneer u de volgende vragen met 'nee' kunt beantwoorden:

  • Had u de afgelopen 24 uur verhoging of koorts, verkoudheidsklachten, last van hoesten, benauwdheid of reuk- of smaakverlies?
  • Bent u een huisgenoot van iemand met op dit moment koorts of last van benauwdheid?
  • Bent u een huisgenoot of gezinslid van iemand met corona met wie u de afgelopen dagen contact had terwijl hij/zij nog corona-gelinkte klachten had?
  • Is bij u in de afgelopen 7 dagen besmetting met het coronavirus vastgesteld?
  • Bent u nog in quarantaine vanwege direct contact met iemand die met het coronavirus besmet is geraakt?

Wanneer u 1 van deze vragen met 'ja' beantwoordt, dan moet het afgesproken bezoek worden uitgesteld.

Zaken online regelen

Veel zaken kunt u helemaal online regelen via de website van de gemeente. Bijvoorbeeld uw verhuizing doorgeven of een uittreksel aanvragen.

Aanverwante links

Pagina opties