Dienstverlening gemeente Epe (29-05-2020)

De gemeente Epe heeft haar dienstverlening en openingstijden aangepast. Dit om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Zo kunnen we onze diensten veilig en verantwoord blijven leveren.

Het gemeentehuis blijft vanwege de coronamaatregelen voorlopig alleen toegankelijk op afspraak. Bezoekers met een afspraak melden zich via de intercom naast de hoofdingang. In het gemeentehuis houden we ons aan de voorgeschreven anderhalve meter afstand. 

Wij werken zo veel mogelijk vanuit huis. Verwerking van mutaties, reacties op mails en wachttijden bij de telefoon kunnen langer zijn dan u gewend bent, omdat we in kleine teams werken. 

Is er sprake van spoed?

Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Afspraken

U kunt digitaal een afspraak inplannen. Afspraken kunnen alleen doorgaan als u gezond bent en geen klachten heeft. Kijk voor meer informatie daarover op de website van het RIVM. We handelen uw (aan)vragen zo veel mogelijk telefonisch en digitaal af. U hoeft dan alleen naar het gemeentehuis te komen als het echt niet anders kan.

Afhalen documenten

U kunt documenten nog steeds afhalen, maar alleen op afspraak. Deze maatregel geldt vanwege de coronamaatregelen voor onbepaalde tijd. 

Bezoek gemeentehuis

Heeft u een afspraak gemaakt voor een bezoek aan ons gemeentehuis? Dan bent u welkom wanneer u de volgende vragen met 'nee' kunt beantwoorden:

  • Had u de afgelopen 24 uur verhoging of koorts, verkoudheidsklachten, last van hoesten, benauwdheid of reuk- of smaakverlies?
  • Bent u een huisgenoot van iemand met op dit moment koorts of last van benauwdheid?
  • Bent u een huisgenoot of gezinslid van iemand met corona met wie u de afgelopen dagen contact had terwijl hij/zij nog corona-gelinkte klachten had?
  • Is bij u in de afgelopen 7 dagen besmetting met het coronavirus vastgesteld?
  • Bent u nog in quarantaine vanwege direct contact met iemand die met het coronavirus besmet is geraakt?

Wanneer u 1 van deze vragen met 'ja' beantwoordt, dan moet het afgesproken bezoek worden uitgesteld.

Zaken online regelen

Veel zaken kunt u helemaal online regelen via de website van de gemeente. Bijvoorbeeld uw verhuizing doorgeven of een uittreksel aanvragen.

Pagina opties