Centrumplan Vaassen fase 2: Start werkzaamheden Dorpsstraat (14-01-2021)

Afbeelding bij Centrumplan Vaassen fase 2: start werkzaamheden Dorpsstraat

De werkzaamheden aan het Ter Heerdstpad zijn inmiddels klaar. Op maandag 18 januari 2021 start aannemer Sallandse Wegenbouw in opdracht van de gemeente Epe met de werkzaamheden aan de Dorpsstraat.

De Dorpsstraat tussen de Julianalaan en het Ter Heerdtspad wordt opnieuw ingericht en bestraat. Hiermee krijgt het dezelfde uitstraling als fase 1. De werkzaamheden aan de Dorpsstraat worden in fases uitgevoerd om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. In totaal zijn er drie fases. Na het vervangen van de riolering wordt er puinbestrating aangebracht en tot slot komt de nieuwe bestrating.

Tijdens de werkzaamheden blijven bewoners en ondernemers bereikbaar. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind april klaar.

Coronavirus

Vanwege de geldende corona maatregelen worden er gedurende de werkzaamheden looproutes toegepast. Hiermee kan het winkelend publiek elkaar voldoende ruimte geven. De stenen langs de gevels van de winkels laat de aannemer zo lang mogelijk zitten. Gedurende de werkzaamheden worden de regels van het RIVM opgevolgd.

Op de hoogte blijven over de werkzaamheden?

Via 'De Bouwapp' blijft u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. Om de omgeving goed te informeren maakt de aannemer gebruik van De Bouwapp. Deze app is kosteloos te downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet.

Downloaden op mobiele telefoon of tablet gaat als volgt:
 Ga naar de Aapp Store of Google play.
 Zoek in De Bouwapp naar ‘Centrumplan Vaassen fase 2’.
 Open het project en klik op ‘volgen’.
 Selecteer de betreffende doelgroep.

Elke donderdag een inloopspreekuur

Iedere donderdag is er een inloopspreekuur tussen 10.00 en 11.00 uur in het directieverblijf aan de Pastoorsweg naast tenniscentrum De Kouwenaar. De omgevingsmanager en uitvoerder van dit project zijn op deze dagen aanwezig om vragen over het project te beantwoorden. Door corona is het maken van een afspraak nodig. Dit kan met Sarah Ririhena, omgevingsmanager bij de Sallandse Wegenbouw. Sarah is bereikbaar via email s.ririhena@sallandsewegenbouw.com.

Pagina opties