Burgemeester Tom Horn reikte vandaag de lintjes uit (03-07-2020)

Burgemeester Tom Horn heeft vandaag de vier inwoners van de gemeente Epe bezocht die eerder dit jaar Koninklijk werden onderscheiden. Het was op officiële Lintjesdag niet mogelijk om hen thuis of in het gemeentehuis te feliciteren. Opspelden mocht vandaag ook nog niet, maar de lintjes overhandigen wel. Dit gebeurde op vier verschillende adressen.

Vier adressen

Bezocht werden achtereenvolgens mevrouw C. (Corrie) van Bottenburg-Eisenga uit Epe, de heer L. (Louw) Visser uit Emst en de heren A. (Albertus) Niessink en G. (Gerrit) Leskens uit Vaassen. Zij werden op 24 april via een videoverbinding gefeliciteerd met hun Koninklijke onderscheiding. Ook ontvingen zij toen op hun huisadres een taart en een bos bloemen van de gemeente Epe.

Hapje en drankje

Vandaag kon burgemeester Horn deze nieuwe leden in de Orde van Oranje Nassau op anderhalve meter afstand spreken en feliciteren. Dit gebeurde onder het genot van een hapje en een drankje, door de gemeente geregeld.

Familielid

De burgemeester reikte de lintjes uit aan de partner of een ander familielid. Die speldde het lintje vervolgens op. Deze handeling werd verricht door respectievelijk een zoon (van mevrouw Bottenburg), partner (de heer Louw), echtgenote (de heer Niessink) en kleindochter (de heer Leskens).

Mooie bezoeken

Bij de uitreikingen waren alleen naaste familieleden en genodigden – onder wie ook vertegenwoordigers van de media – aanwezig. “Het waren ondanks alle beperkende maatregelen toch vier mooie persoonlijke bezoeken”, deelde burgemeester Tom Horn na afloop mee.

Zie voor meer informatie over de vier gedecoreerde inwoners van Epe het bericht dat in april al op onze website werd geplaatst:

https://www.epe.nl/in-epe/nieuws_41625/item/vier-inwoners-gemeente-epe-ontvangen-een-lintje_41989.html.

Foto’s zijn gemaakt door Hans van de Vlekkert

Pagina opties